Artikkelarkiv

Vis filtrering

175 resultater

Type artikkel
Velg område
175 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Lite innovasjonstrøkk i revidert budsjett

  RNB 2023: – Krisene står i kø samtidig som vi er midt i tidenes omstilling. Satsing på entreprenørskap og innovasjon er løsningen for å ta oss gjennom begge deler, men det virker ikke regjeringen å forstå, sier Trine Ellingsen, daglig leder i FIN – Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge.

 2. FIN etablerer klyngenettverk

  – Klyngene er sentrale for at Norge skal nå eksport- og bærekraftsmålene. Vi vil skape en arena for deling og samarbeid, sier Trine Ellingsen, daglig leder i FIN – Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge. Eli Haugerud fra Smart Innovation Norway blir prosjektleder.

 3. Reisebrev fra Finnmark: storm og innovasjon

  Felles for to av bedriftene Abelia besøkt i Alta denne uken er nyvinning og innovasjon. Produktene til Avju og Seacloud skal brukes utendørs og må derfor kunne tåle en storm. Det måtte reisefølget fra Abelia også.

 4. "Sunnmøre Valley"

  Etter nedslående resultater i Omstillingsbarometeret om norsk entreprenørskap, var det på tide å se til noen som lykkes på dette feltet. Derfor tok Abelia turen til Ålesund.

 5. Manglende satsing på innovasjon

  Revidert nasjonalbudsjett (RNB): -Det haster å øke satsingen på innovasjonspolitiske virkemidler for grønn vekst og økt eksport.  sier Trine Ellingsen, daglig leder i FIN – Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge.

 6. FINs innspill til revidert inkubasjonsprogram 2023-2033

  Sivas inkubasjonsprogram har varighet ut 2022 og skal erstattes av et revidert 10-årig program med oppstart 1.1. 2023. Alle de 33 inkubatorene som er del av dagens program, er automatisk ute av programmet 31.12.2022, og alle som ønsker å være en Siva-inkubator må søke om opptak i løpet av året.