Eli Wathne til FIN

Publisert

En dame smiler til kamera.

Eli Wathne er ny seniorrådgiver i FIN. Foto: Mona Nordøy

Eli Wathne begynner som seniorrådgiver i Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge (FIN) 26. februar. Wathne har tidligere vært ordfører i Kongsvinger kommune. Hun har jobbet i flere år med forretningsutvikling, kommunikasjon og markedsføring.

-FINs evne til å skape politiske gjennomslag avhenger av god innsikt i innovasjonsselskaper og oppstartsbedriftenes utfordringer, god politisk innsikt og evne til å nå frem til politikere og virkemiddelapparat. Med Eli på laget, skal vi forsterke vårt politiske arbeid på vegne av medlemmene, sier Trine Ellingsen, daglig leder i FIN.  

Wathne har ledet etablerertjenesten i Kongsvinger, en del av det som i dag er innovasjonsselskapet Klosser Innovasjon. Hun har i flere år arbeidet som konsulent med rådgivningstjenester innen forretningsutvikling, kommunikasjon, markedsføring og strategi. Hun har i tillegg lang erfaring fra telekom og IKT-sektoren, inkludert Telenor.  

Wathne har en Bachelor of Science innen medievitenskap fra University of Texas at Austin og en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI.  

Hun har hatt flere kommunale, regionale og nasjonale verv for Høyre. Hun faser nå ut disse vervene for å jobbe med gode rammebetingelser for nytt og nyskapende næringsliv.  

- Noe av det viktigste vi kan gjøre for å sikre et bærekraftig velferdssamfunn fremover, er å legge til rette for økt innovasjon og flere vekstbedrifter. Da trenger vi et sterkt innovasjonssystem. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med medlemsbedriftene i FIN, og ikke minst, sammen med Trine, arbeide med å synliggjøre og styrke rammevilkårene for nyskaping og vekst i hele Norge, sier Eli Wathne.
 
FIN - Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge FIN er tilknyttet Abelia - NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter