Abelia

Innhold

Møteplasser og kunnskapsdeling

Foto: Ilja C. Hendel

Arkiv

Vi har samlet opptak av arrangementene i arkivet. Arrangementer innen arbeidsrett, HR og HMS er tilgjengelige kun for medlemmer. Du finner mer informasjon om tilganger under. 

Til info: Vi vurderer fortløpende gjennomføring av våre arrangementer i tråd med myndighetenes anbefalinger i forbindelse med koronaviruset. Noen arrangementer kan derfor bli avlyst eller erstattes med digital gjennomføring. Vi vil oppdatere hvert enkelt arrangement ved endringer.

Vis filtrering

5 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
5 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 26. mars - 30. juni 2021,

  Digitalt

  Aktuelt: Omorganisering og nedbemanning

  Nyhet: Abelia tilbyr et 60 min digitalt kurs på omorganisering og nedbemanning.

  Kun for medlemmer
 2. 24. juni 2021,

  Microsoft Teams-møte

  FIN Årsmøteseminar 2021

  FIN - Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge inviterer til årsmøteseminar for å diskutere hvilken innovasjonspolitikk som er nødvendig for å sikre bærekraftig omstilling av den norske økonomien.

  Kun for medlemmer av FIN.
 3. 16. - 20. august 2021,

  Arendal

  Arendalsuka 2021

  Velkommen til Abeliadagen under Arendalsuka 2021. Sammen med bedrifter, politikere, forskere og gründere gir vi deg Omstillingsdebatten, Fremtidsdebatten, Digitaliseringsdebatten, Kompetansedebatten, Innovasjonsdebatten og selvsagt mingle & stream av partilederdebatten. Velkommen skal du være, fysisk eller digitalt.

 4. 2. september 2021,

  Næringslivets Hus eller digitalt

  Abelia Open 2021 - Ett skritt foran: Et fremtidsrettet næringsliv

  På Abelia Open skal vi først ta et lite tilbakeblikk til 2001 da Abelia ble etablert. Hva har skjedd i den teknologiske utviklingen fra 2001-2021? Og hvilken betydning har teknologi- og kunnskapsbedriftene hatt?​ Og så skal vi se fremover de neste 20 årene. Hvordan kan teknologi- og kunnskapsbedrifter sørge for at vi kommer ett skritt foran mot et bærekraftig kunnskapssamfunn?

 5. 3. november 2021,

  Bergen, blir sendt digitalt også

  Jakten på innovasjonskraften 2021: Et hav av muligheter

  FIN- foreningen for innovasjonsselskaper i Norge og Abelia tar turen til Bergen 3. november for å ta opp jakten på innovasjonskraften. I år er det havnæringene som står for tur. Hvordan skal Norge bli verdensledende innen bærekraftig havøkonomi? Er Norges innovasjonspolitikk rigget for fremtidens næringsutvikling?

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev:

Har du fått med deg våre podcaster?

Har du fått med deg våre podcaster?

Våre tre podcaster dekker temaer innen ledelse og fremtidens arbeidsliv, digitaliseringsvalget og fremtidens næringsliv.