Last ned Abelias brand guidelines

Abelias designmanual

Last ned Abelias logo

Logo (svg): Grønn | Svart | Hvit 
Logo (png): Grønn | Svart | Hvit

 

Presse- og mediekontakt:

 • Marius Meltvedt
 • Kommunikasjonsdirektør

Nyheter

 1. Optimismen i næringslivet øker inn i sommeren!

  - Våre medlemmer fortsetter å se lysere på egen situasjon og utsiktene framover. Det er fremdeles langt flere av Abelias medlemmer som vurderer egen markedssituasjon som god og markedsutsiktene som positive, enn omvendt! Selv om Abelias medlemmer fremdeles ser lysere på sin økonomiske situasjon enn næringslivet for øvrig, øker optimismen også der.

 2. Nettverksbygging og læring i Abelia-regi

  Abelias arrangementer har stor variasjon og bredde: Fra åpne webinarer om kunstig intelligens, digitale kurs om aktuelle saker innen arbeidsrett for medlemmer til store arrangementer som den årlige kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner. I juli tar arrangementene en pause før det igjen er full fart under Arendalsuka.

 3. Asbjørn Lilletun fra Norinnova er ny styreleder i FIN

  På årsmøtet 27. juni ble Asbjørn Lilletun valgt som ny styreleder i FIN – Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge. Han etterfølger Anne Cathrin Østebø fra Validé, som har vært styreleder siden 2020.

 4. Datadeling blir enklere

  Forslag til ny lov om datadeling skal gjøre det enklere for næringslivet, forskere, presse og andre å finne og ta i bruk offentlige data til å lage nye produkter, tjenester og løsninger. Abelia mener utvalget kunne gått enda lengre.

 5. Gjennomslag for gründerforslag i Stortinget

  -SV fremmet to viktige forslag for en bedre gründerpolitikk for Stortinget i dag: Bedre opsjonsskatteordning og tech-visum. Dette er saker vi i Abelia har jobbet for i lang tid, sier næringspolitisk direktør i Abelia Nils-Ola Widme.

 6. Endringer i arbeidsmiljøloven fra 1. juli

  1. juli skjer det viktige endringer som alle bedrifter må forholde seg til. Arbeidsmiljøloven får nye regler når det gjelder arbeidskontrakt, prøvetid og midlertidige ansettelser.

 7. Økonomisk vekst er ikke en fiende

  - Argumentet om å stoppe økonomisk vekst av miljøgrunner bygger på en misforståelse av hvordan vekst fungerer, hevder Tor W. Andreassen og Fernanda Winger Eggen.