Abelias offentlige mediearkiv

Her finner du blant annet høyoppløselige bilder av alle ansatte i Abelia.

Last ned Abelias brand guidelines

(Kommer snart)

Last ned Abelias logo

Logo (svg): Grønn | Svart | Hvit 
Logo (png): Grønn | Svart | Hvit

 

Presse- og mediekontakt:

Nyheter

 1. Blåmandag i Skien kommune

  Trafikklys som blinker gult i morgenrushet. Nettproblemer på rådhuset og lammede etater. Ingen kjørelister klare til hjemmehjelpen. Elever som møter svarte skjermer på eksamen. Trygghetsalarmen til bestemor virker ikke.

 2. Nytt styre i Abelia

  Fredag 2. juni ble det valgt nytt styre under Abelias generalforsamling for de to neste årene. Generalforsamlingen stemte enstemmig for forslaget fra Abelias valgkomité.

 3. Risikokapital gir mest innovasjon

  Hva gir mest innovasjon? Er det offentlige tilskudd eller venturekapital? Dette satt masterstudentene Margrethe Eide Madsen og Kristian Hjelm-Hansen ved Handelshøyskolen i Bergen seg fore å finne ut av. Oppgaven deres ble skrevet i samarbeid med Abelia.

 4. Et døgn uten internett kan koste 1,3 milliarder

  Fersk rapport viser en rekke mulige hendelser hvis internettet skulle feile: Tenk hvis bankene ikke fungerer, togene stopper og nødnettet ikke fungerer. Tenk hvis sykehusene ikke får opp journalene til pasientene eller trygghetsalarmen til bestemor ikke virker hvis hun faller, eller at all produksjon stopper opp hos Nortura slik at det ikke kommer grillkjøtt i butikken.

 5. VIVA España!

  Å reise hjem fra Spania har alltid vært en nedtur værmessig, men en opptur for en politisk engasjert person. Norge har alltid vært rikere og mer velorganisert enn Spania. Denne gangen reiste jeg hjem til et land som er devaluert både økonomisk og politisk, skriver Øystein E. Søreide.