Last ned Abelias brand guidelines

Abelias designmanual

Last ned Abelias logo

Logo (svg): Grønn | Svart | Hvit 
Logo (png): Grønn | Svart | Hvit

 

Presse- og mediekontakt:

 • Marius Meltvedt
 • Kommunikasjonsdirektør

Nyheter

 1. Gjennomslag for gründerforslag i Stortinget

  -SV fremmet to viktige forslag for en bedre gründerpolitikk for Stortinget i dag: Bedre opsjonsskatteordning og tech-visum. Dette er saker vi i Abelia har jobbet for i lang tid, sier næringspolitisk direktør i Abelia Nils-Ola Widme.

 2. Endringer i arbeidsmiljøloven fra 1. juli

  1. juli skjer det viktige endringer som alle bedrifter må forholde seg til. Arbeidsmiljøloven får nye regler når det gjelder arbeidskontrakt, prøvetid og midlertidige ansettelser.

 3. Slik får de seniorene til å bli

  Å satse på og videreutvikle eldre arbeidstakere bidrar til å beholde deres kompetanse lengre i arbeidslivet. Flere virksomheter innen kunnskap- og teknologinæringslivet går foran på dette området, men potensialet er fremdeles stort.

 4. Abelia styrker laget

  Abelia vokser med tre kompetente nyansatte i Hallvard Kvale (43) som spesialrådgiver og Eva Strømme Moshuus (25) og Fredrik Sørlie (24) som politiske rådgivere.

 5. Arbeidslivets Jackpot

  Gullpensjonen. Slik har AFP-ordningen blitt omtalt og beskrevet. Det urettferdig at en så lukrativ pensjonsordning er tilgjengelig bare for et mindretall av arbeidstakerne, skriver Øystein Søreide.

 6. STEM-løft for personer med minoritetsbakgrunn

  Denne uken arrangerte Tata Consulting Services (TCS) Norge en pitche-konkurranse for personer med minoritetsbakgrunn. Rajan Maheshwari, landssjef for TCS Norge, mener alle pitcherne er vinnere.

 7. Vil fjerne yrkesforbud for selvstendige konsulenter

  Regjeringens nye innleieregler har medført at oppdragsgivere ikke lenger får leie inn arbeidskraft annet enn fra godkjente bemanningsforetak. Dette rammer selvstendige konsulenter og deres oppdragsgivere. Abelia har jobbet for å få endret på dette, og støtter derfor et nytt representantforslag fra Venstre og Høyre.

 8. Exit-skatt rammer det nye næringslivet

  Abelia mener den viktigste politiske oppgaven fremover er å bidra i utviklingen av et bærekraftig, kunnskapsbasert, innovativt og globalt konkurransedyktig norsk nærings- og samfunnsliv.