Abelias offentlige mediearkiv

Her finner du blant annet høyoppløselige bilder av alle ansatte i Abelia.

Last ned Abelias brand guidelines

(Kommer snart)

Last ned Abelias logo

Logo (svg): Grønn | Svart | Hvit 
Logo (png): Grønn | Svart | Hvit

 

Presse- og mediekontakt:

Nyheter

 1. Enighet i mekling - streik over

  Abelia og Fagforbundet har i kveld blitt enige om en ny overenskomst for barnehager som er medlem i NHO. Etter fire ukers streik er begge parter tilfredse med å ha kommet fram til en løsning.

 2. #AbeliaPraten: Lone Hegg

  Lone Hegg er partner og gründer i Kreativ Industri. Hun ser klimaendringene i anmarsj og viser til viktigheten av et bærekraftig næringsliv. – Derfor øker vi vår kompetanse innenfor grønn forretningsutvikling og bærekraft, og vil gjerne jobbe med bedrifter innen dette feltet.

 3. En radikal endring av opptak til høyere utdanning

  I "Veier inn. Ny modell for opptak til universitet og høyskoler" foreslås tiltak som vil endre norske ungdommers skole- og utdanningsløp for lang tid framover. Å begrense retten til å ta opp igjen fag etter videregående, vil begrense den enkeltes mulighet til å nå sitt potensial eller ta omvalg, mener Abelia.

 4. Dette er Norges 50 Fremste Tech-kvinner 2023

  I Norge kan alle med interesse og evner bli teknologer. Vi har et utdannelsessystem som er tilgjengelig for alle, og det er et unikt fortrinn. Men vi utnytter ikke dette fortrinnet godt nok. Vi trenger større mangfold for å sikre innovasjon og løsninger som speiler alle brukere, og vi trenger det raskere - derfor kårer Abelia og ODA-nettverk også i år Norges 50 Fremste Tech-kvinner.

 5. Reisebrev fra Finnmark: storm og innovasjon

  Felles for to av bedriftene Abelia besøkt i Alta denne uken er nyvinning og innovasjon. Produktene til Avju og Seacloud skal brukes utendørs og må derfor kunne tåle en storm. Det måtte reisefølget fra Abelia også.