Last ned Abelias brand guidelines

Abelias designmanual

Last ned Abelias logo

Logo (svg): Grønn | Svart | Hvit 
Logo (png): Grønn | Svart | Hvit

 

Presse- og mediekontakt:

Nyheter

 1. SV med gode forslag til ny gründerpolitikk

  SV fremmet denne uken tre viktige forslag for Stortinget som bidrar til en bedre hverdag for start-ups og gründere. Forslagene om opsjonsskatt, tech-visum og endringer i formuesskatten følger opp noen forslag Abelia har spilt inn.

 2. Vårt bakvendtland

  Direktør for arbeidsrett og HMS i Abelia, Birgit Abrahamsen, mener de nye reglene for bemanningsforetak gir urimelige utslag for konsulenter, og sier som Alf Prøysen: "Ja, i Bakvendtland der kan alt gå an. Der er de like tøysete og rare alle mann."

 3. Lønnsoppgjøret 2024: Enighet i frontfaget

  Søndag 7. april ble Norsk Industri og Fellesforbundet enige om rammen for tariffoppgjøret 2024. Partene meklet mange timer på overtid og kom frem til en ramme på 5,2 prosent.

 4. Gjennomslag for Abelia

  Idag ble regjeringas stortingsmelding om opptak til høyere utdanning lagt fram. I Abelia jubler vi over gjennomslag for det vi har argumentert for helt siden Opptaksutvalgets drastiske forslag ble presentert i 2022.

 5. Etterlengtet klyngedebatt

  Vestre har mål om at gründerskap skal bli en motor for grønn omstilling, og at Norge skal bli et foregangsland innen bærekraftig næringsliv. For å lykkes, må vi ha en bedre plan for klyngene våre.

 6. På vei ut av stagnasjon for norsk økonomi?

  Norsk økonomi har vært gjennom en periode preget av store endringer og stor usikkerhet. De siste par årene har vært særlig preget av høye priser, høye renter og stor geopolitisk usikkerhet.

 7. Teknologi som knytter mennesker sammen

  Hva gjør en kommune når halvparten av de oppgavene som gjøres i dag enten må kuttes eller gjøres annerledes? Jo alt og alle må delta, og svaret ligger i teknologi og nytenkning.