Gründermedlemskap

Gjennom gründermedlemskap i Abelia får din bedrift et hjem i NHO-fellesskapet og en styrket stemme i samfunnet.

Som gründer i Abelia får du tilgang til både standard medlemsfordeler og spesielle fordeler kun for de med gründermedlemskap.

Les mer om fordelene her.

Abelia kobler sammen gründere, innovasjonsbedrifter, forskningsinstitutter, utdanningsinstitusjoner og mye av tech-sektoren i Norge. Vi hjelper deg å bygge nettverk og finne samarbeidspartnere. Kontakt oss for å finne forum og nettverk som passer for din bedrift!

  1. SV med gode forslag til ny gründerpolitikk

    SV fremmet denne uken tre viktige forslag for Stortinget som bidrar til en bedre hverdag for start-ups og gründere. Forslagene om opsjonsskatt, tech-visum og endringer i formuesskatten følger opp noen forslag Abelia har spilt inn.

  2. Selge 3 prosent av gården hvert år?

    Flammende innlegg, rake pucker og tydelig forventninger preget den åpne høringen om ny næringspolitikk i regi av Venstre, Høyre, Frp og KrF i dag. Abelia var selvfølgelig til stede – med både innsikt og noen løsningsforslag.

  3. Slik kan SV skape grønn og digital omstilling

    I kjølvannet av et statsbudsjett som ikke kan sies å være særlig omstillingsvennlig, sitter SV med nøkkelen i forhandlingene med regjeringen. Abelia møtte SV i forkant av forhandlingene for å komme med krav vi mener de burde prioriterer.

Bilde av Caroline Lindby Kapstad