Etter 12. mars 2020 var vi gjennom den største endringen i arbeidslivet på lang tid, og vi skal ikke tilbake til sånn det var før. Halvparten av norske arbeidstakere vurderer nå å skifte jobb, og mange bedrifter opplever høy turnover.

Hva kan du som arbeidsgiver gjøre for å sikre deg rett kompetanse framover, tiltrekke deg de beste og beholde de du har?

Artikler

  1. Innleieregler til besvær

    – Det har pågått en diskusjon i ukesvis om aksjeselskap, der eier er den eneste ansatte, fortsatt skal kunne leie seg ut. Tidligere næringsminister har gitt inntrykk av at «AS-meg-selv» fortsatt skal kunne leie seg ut som før, mens andre ministre sier det motsatte. Slike uklare signaler og rammevilkår er skadelige, og gir ikke grobunn for å få Norge fremover.

  2. Det er gått inflasjon i varsling

    Antallet varslingssaker øker. Vi trenger en regelendring, slik at de reelle varslerne får oppmerksomhet, skriver direktør for arbeidsrett Birgit Abrahamsen.

  3. Frontfag, organisasjonsgrad og AFP

    "Under press" var tittelen på Abelias lønnskonferanse. Gode foredrag fra sentrale aktører kom tett som perler på en snor. Høydepunktet var likevel samtalen mellom NHO-leder Ole Erik Almlid og LOs leder Peggy Hessen Følsvik.

Stående kvinne.