Artikkelarkiv

Vis filtrering

65 resultater

Type artikkel
Velg område
65 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. #AbeliaPraten: Lone Hegg

  Lone Hegg er partner og gründer i Kreativ Industri. Hun ser klimaendringene i anmarsj og viser til viktigheten av et bærekraftig næringsliv. – Derfor øker vi vår kompetanse innenfor grønn forretningsutvikling og bærekraft, og vil gjerne jobbe med bedrifter innen dette feltet.

 2. #AbeliaPraten: Kris Riise, Unloc

  Kris Riise er gründer og daglig leder i Unloc. Han og bedriften fikk en tøff start på 2022 med nedbemanning av nesten halve teamet. Likevel endte det med nesten femdobling av inntektene og gode utsikter for gjengen bak softwaren som skal kvitte seg med nøkler.

 3. #AbeliaPraten: Truls Orderløkken Andersen

  Truls Oderløkken Anders og EIDEL lager verdensledende teknologi og sender det til månen. Sammen med akademia og forskningsinstitusjoner ser de på hva av morgendagens teknologi og løsninger som kan spille en viktig rolle for fremtiden.

 4. #AbeliaPraten: Benedicte Grytte Dahl

  Benedicte Grytte Dahl er opptatt av den pågående fastlegekrisen. Både som privatperson, men også gjennom jobben i Kry. Her mener Benedicte og kollegene at de kan bidra i positiv retning, samtidig som de leverer gode og bærekraftige helsetjenester med god kvalitet.

 5. #AbeliaPraten: Hanne Rentsch Ersdal

  Hanne Rentsch Ersdal jobber i Inventas og er opptatt av teknologi, omstilling og mangfold. Fra en "Siddis-avdeling" i vekst ser hun på et næringsliv i endring og med et høyt uutnyttet potensiale.

 6. Abelialederen: Stein-Erik Vellan

  Næringslivet og offentlig sektor må satse mer på digitalisering for å sikre konkurransekraft og fremtidens velferdsmodell, mener Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

 7. Abelialederen: Nils Morten Huseby

  Denne krisen har skapt usikkerhet og bekymring blant ansatte, både knyttet til risikoen for sykdom og for hvordan situasjonen vil påvirke jobben. Det er viktig med synlig og tydelig ledelse, og god kommunikasjon gjennom en slik krise, sier Nils Morten Huseby i IFE.