Artikkelarkiv

Vis filtrering

67 resultater

Type artikkel
Velg område
67 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vestre og Kjerkol leverer

  – Retningen er nå satt i regjeringens nye "Veikart for helsenæringen" som ble lagt fram i dag. Veikartet viser at regjeringen har lyttet til næringslivet, sier leder for helse og bærekraft i Abelia, Tarje Bjørgum.

 2. #AbeliaPraten: Benedicte Grytte Dahl

  Benedicte Grytte Dahl er opptatt av den pågående fastlegekrisen. Både som privatperson, men også gjennom jobben i Kry. Her mener Benedicte og kollegene at de kan bidra i positiv retning, samtidig som de leverer gode og bærekraftige helsetjenester med god kvalitet.

 3. Kan vi ta helsehjelp for gitt?

  Tenk deg at du blir syk. Og helsevesenet ikke lenger kan ta imot deg. Hva gjør du da? Om litt kan det bli virkelighet. Alle tall peker nå feil vei, skriver Øystein E. Søreide og Tarje Bjørgum.

 4. En nødvendig omsorgsrevolusjon

  Det kommer en omsorgsrevolusjon enten vi vil eller ikke. Den er teknologidrevet. Politikerne må velge om de skal ha hendene på rattet eller vente og se.

 5. Perspektivløst om helse

  Det er skremmende at regjeringen har levert nok en perspektivmelding uten å sette fart på utvikling av en innovativ helsenæring.

 6. Kjapp, trygg og billig e-helse

  I DN 25. mai skriver Lilly Ann Elvestad om gigantprosjektet Akson og kampen som foregår. Det er ingen dragkamp for «egne løsninger», men om å skape best mulig løsning for de enorme summene som står på spill.