Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Mange møteplasser fremover

Mange møteplasser fremover

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Illustrasjonsbilde: Data

Siden starten av mars har Abelia gjennomført 12 digitale møteplasser med over 2000 deltagere. Flere skal det bli. Her er noen av de digitale møteplassene vi arrangerer fremover.

Abelia har i alle år holdt kurs, seminarer og konferanser med tett mellomrom. Da koronnaviruset sendte alle på hjemmekontor, oppstod det imidlertid en utfordring: Vi måtte endre måten vi gjennomfører møteplasser. Løsningen ble naturligvis å gjøre dem digitale.  

I løpet av mars og april har Abelia gjennomført 12 digitale møteplasser med over 2000 deltakere. I tillegg har NHO tilbudt flere ukentlige møteplasser som er tilgjengelig i Arbinn for medlemmer av landsforeningene. 

- Det er gøy å se at vi treffer med tematikkene og innrammingen på møteplassene. Vi tester også ut ulike formater og utvikler nye konsepter fremover, sier prosjektleder for møteplasser i Abelia, Tonje Ørnholt.  

Bredt tilbud innen arbeidsrett, HMS, ledelse og Næringspolitikk

- Vi har fått opp et godt tilbud av møteplasser innen arbeidsrett og HMS, ledelse og næringspolitikk. I startfasen hadde vi først og fremst fortløpende innspillsmøter og telefonmøter for å få innsikt i hvordan det går med medlemmene våre og hva Abelia kan hjelpe med. Etter hvert ser vi at det er behov for mer langsiktig planlegging av møteplasser og vi jobber kontinuerlig med å holde aktivitetsnivået oppe med dagsaktuelle webinarer og møter, men også planleggingen av årlige møteplasser som vil gjennomføres i “ny drakt”, sier Ørnholt.

Fremover vil Abelia fortsette med ledelserekken av seminarer, vi gjennomfører kurs og webinarerer innen HMS og arbeidsrett, og vi vil ta opp sentrale næringspolitiske problemstillinger innen bærekraft, helse, kompetanse, innovasjon og teknologi. 

Møteplasser fremover 

Dette er hva Abelia tilbyr i mai og juni:  

Innføring i arbeidsrettslige problemstillinger 7. og 8. mai. Advokatene Thomas Urdal og Hanne Jahr Pedersen holder et fire timers innføringskurs over to dager på tematikker som er høyst relevante, deriblant permittering, ferie, arbeidsgivers styringsrett og omstilling. Det er mulighet for å stille spørsmål underveis.  

Vi måler helsenæringens verdi i NHO- felleskapet den 30. April. I lys av dagens situasjon har rapporten lagt vekt på konsekvensene av Covid-19 for næringen, i tillegg til en gjennomgang av fjoråret og forventninger for 2020-tallene.  

Vi fortsetter med den populære rekken av ledelsesseminarer med et webinar 13. Mai i samarbeid med Oslo Business Forum med strategiekspert Martin Reeves fra Boston Consulting Group. Martin Reeves leder strategiarbeidet i BCG globalt og skal holde et foredrag om hvordan lede ut av motgang. 

14. Mai avholdes den årligeFFA- årskonferansedigitalt for første gang og temaet i år er hvordan forskning kan løse verdens utfordringer vi står ovenfor nå; klima og korona. På programmet er blant annet Henrik Asheim, Kristin Halvorsen, Alexandra Bech Gjørv og John- Arne Røttingen. Åpent for alle medlemmer. 

I tillegg ligger digitale presentasjoner av problemstillinger innen arbeidsliv ved leder for HMS og arbeidsliv i Abelia, Gro Lundberg på Arbinn, og kan ses når som helst. Dette innebærer tre korte filmer på tematikkene: Kriseledelse, hjemmekontor og smittevernNHO tilbyr også digitalt HMS- kurs for ledere i NHO-felleskapet. 

Til høsten planlegges LønnskonferansenLæringskonferansen og innovasjonsdag for økosystemet for å nevne noe. Følg med på alle Abelias møteplasser her 

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: