Abelia

Innhold

Tid for lek og læring

Nyhet, Utdanning

Publisert

Barnehagebygningen til Espira Baggerødbanen

Espira Baggerødbanen barnehage i Horten er en spesiell arkitektonisk barnehage som åpnet i fjor høst. Foto: Espira

Abelia har deltatt på høring i Familie- og kulturkomiteen på Stortinget og ble bedt om mer utdypende tekster som støtte til komiteens innstilling.

Abelia deltok på høring i Familie- og kulturkomiteen på Stortinget 28. april i forbindelse med  Meld. St. Tid for lek og læring. Abelia var representert ved Pia Paulsrud fra Espira, Annette Gilbrant fra Frelsesarmeens barnehager i tillegg til Knut Erik Beyer-Arnesen fra Abelia.

Abelia ga uttrykk for at det er mye bra i Stortingsmeldingen, og listet opp seks forskjellige eksempler på det. Samtidig ble det gitt uttrykk for områder vi stiller spørsmålstegn ved, og som helt klart bør utdypes og konkretiseres, blant annet i ny rammeplan. - Likevel mener vi at Stortingsmeldingens fokus på barnehagens innhold, læring, språk og ikke minst kvalitetsforskjeller i barnehagene, er viktige og må tas på alvor, sier Beyer-Arnesen. Dette er med å gi en viktig retning for innholdet i ny rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver. Videre vil tilstrekkelig antall kompetente ansatte være en viktig forutsetning for en god barnehage.

Abelia fikk god respons fra komiteen og ble konkret bedt om å komme tilbake med mer utdypende tekster som komiteen kunne bruke som støtte til arbeidet med å skrive en innstilling.

Her finner du hele høringsinnspillet

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: