Jakten på innovasjonskraften 2021: Havet

  • 3. nov 2021Kl. 13:00–18:00
  • Auditoriet, Bergen blir sendt digitalt også
  • Gratis

Hvordan skal Norge bli verdensledende innen bærekraftig havøkonomi? Er norsk innovasjonspolitikk rigget for fremtidens næringsutvikling? Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge og Abelia jakter på innovasjonskraften i Bergen 3. november.

Jakten på innovasjonskraften er en årlig møteplass som hadde premiere i fjor. I år blir konferansen gjennomført fysisk i Bergen og digitalt. Konferansen passer for deg som er interessert i: Havnæringene, bærekraft, omstilling, og innovasjonspolitikk.  

Norge skal bli verdens ledende havnasjon. Det er i havet vi finner løsningene på flere av dagens globale utfordringer som klimaendringer, økende matbehov, energibehov og verdens helseutfordringer. Vi har en stolt havhistorie, og har klart omstillingene tidligere, fra seil til damp, og videre til maritim industri og det norske oljeeventyret. Hver eneste dag går hundretusenvis av nordmenn til en arbeidsplass i de havbaserte næringene. 

Nå må vi ta steget inn i en bærekraftig havøkonomi, og skape nye arbeidsplasser og verdier. Det krever at vi setter retning og samler forskere, oppstartsbedrifter, etablert næringsliv og myndigheter.  

Du møter bl.a. Norges nye næringsminister (tbc), sentrale ambassadører for innovasjonsøkosystemet og spennende oppstart- og vekstselskaper.

Konferansen starter kl. 13.00 -16.00 og mingling fra kl 16.00-18.00.

Hold av datoen og meld deg på nå!

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: