Abelia

Innhold

Samarbeidskonferansen FFA og UHR

  • 11. feb 2020Kl. 09:30–14:00
  • Næringslivets Hus
  • Gratis

Kunnskaps-Norge i støpeskjeen. Får vi til et bedre samspill for forskning, omstilling og bærekraft?

Ny rolle for forskningsinstituttene? Regjeringen lanserer en strategi for instituttpolitikk på Samarbeidskonferansen. Hva vil regjeringen med forskningsinstituttene? Hvordan påvirker dette samarbeid og samspill mellom aktørene i norsk forskning? Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø kommer.

Forskning og innovasjon – hvordan rydde i virkemidlene? Nærings- og fiskeridepartementet legger i disse dager fram forslag til ny organisering av virkemiddelapparatet for næringsrettet forskning og innovasjon. Hva blir konsekvensene for forskningsaktørene, samarbeidspartnerne og for pengestrømmene til forskning og innovasjon? Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen kommer.

Nye spilleregler i Forskningsrådet – hvordan orientere seg? Forskningsrådets nye søknadssystem vil i februar være utprøvd gjennom de første hovedutlysningene. Hvordan har det gått? Hvilke effekter ser vi? Hva er erfaringene fra fagmiljøene? Dessuten: Forskningsrådet lanserer sin nye strategi. Hva betyr det for institusjoner og fagmiljøer i institutt og UH-sektor? Direktør i Forskningsrådet, John-Arne Røttingen kommer.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: