Abelia

Innhold

Innovasjon, digitalisering og ledelse

Vi fortsetter vår populære serie om digitalisering, strategi og ledelse.

Arrangementet er avholdt

Økt endringstakt i samfunnet er drevet av digitalisering, nye kundebehov og økte forventninger fra nye og eksisterende kunder. Det setter press på de fleste virksomheter til å stadig innovere og forbedre sine produkter og tjenester. Hvordan kan du jobbe med dine medarbeidere for å utvikle og implementere nye ideer, skape engasjement og endringskompetanse?

Til å belyse disse problemstillingene har vi fått tre spennende innledere som på hver sin måte sitter tett på utviklingsprosesser i næringslivet. Den ene med forskerens nysgjerrighet og de to andre med lederens strategiske blikk.

Vegard Kolbjørnsrud, postdoktor ved Handelshøyskolen BI og seniorforsker i Accenture, forsker på strategi, digitalisering og nye organisasjonsformer. Han vil komme med råd om hvordan lykkes som leder i et arbeidsliv der kunstig intelligens vil spille en stadig mer sentral rolle.

Kari Olrud Moen, er konserndirektør for strategiske prosjekter i DNB. Som toppleder i en virksomhet som utfordres av nye forretningsmodeller, nye konkurrenter i flere deler av verdikjeden og digital transformasjon er endring en del av hverdagen.

Jørgen Solberg, CEO i Decisions vil dele av sin erfaring med å lede kundedrevne innovasjonsprosesser i større virksomheter og nå i en startup - hva skal til for å skape en ekte innovasjonskultur?

Hver for seg og sammen vil Carlsen, Moen og Solberg belyse hvordan organisasjoner kan og bør jobbe for å forbli innovative og relevante for sine kunder og medarbeidere.

Program:

8.30 Velkommen ved Line Goplen Hôfte, Abelia

8.35 Arne Carlsen, Handelshøyskolen BI

8.55 Kari Olrud Moen, DNB: "DNB fra bank til teknologibedrift? Ledelse og utvikling når endringstakten akselererer."

9.15 Jørgen Solberg, Decisions

9.35 Samtale mellom innledere

Skal du til Arendal i august? Da kan du få en smakebit på temaet hva ledelse og styret må vite om digitalisering.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: