Abelia

Innhold

Bedre kjønnsbalanse i ledelse

Nyhet, Ledelse, Arbeidsliv

Publisert

#205

Forsker Anne Grethe Solberg ved Arbeidsforskningsinstituttet er fagansvarlig for STAR-programmet.

Ønsker du bedre kjønnsbalanse i din bedrift? Bli med på et nytt kull av Abelias STAR-program.

STAR er et skreddersydd program for kjønnsbalanse i ledelse av kunnskaps- og teknologibedrifter. Programmet er for bevisste og motiverte bedrifter som aktivt ønsker å bedre kjønnsbalansen i ledelse. Programmet er basert på forskning og praktisk erfaring og handler om endringsarbeid i hele virksomheten.

– Programmet bygger på bedriftsstudier av hva som virker i Norge, Sverige og Danmark. Ledere og ansvarlige innen HR og kommunikasjon får kunnskap om hvordan få fortgang i kjønnsbalansen i ledelse, sier Anne Grethe Solberg som er fagansvarlig for STAR-programmet.

– STAR retter seg også mot kvinner som vil ta større ansvar enn de har i bedriften. Vi hjelper dem til å knekke karrierekoder og å skaffe seg en trygg plattform å stå på, sier hun.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med markeds- og organisasjonsdirektør Hege Wullum (hege.wullum@abelia.no / 97753529) eller fagansvarlig Anne Grethe Solberg (agrsol@oslomet.no / 92081029)

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: