Abelia

Innhold

Valgkomitéen ønsker kandidater til Abelias styre

Nyhet

Publisert

#005

Erik Brandt er konsernsjef i Sonans-Gruppen. Nå leter han etter kandidater til Abelias styre som leder for valgkomiteen.

14. juni avholdes generalforsamling i Abelia. Valgkomitéen er i gang med sitt arbeid og ønsker innspill til styrekandidater.

- Vi er på jakt etter innspill på kandidater fra medlemsbedriftene. Medlemmenes engasjement er viktig for å få flest og best mulig kandidater, sier Erik Brandt, som er leder for valgkomitéen.

Dette ser valgkomitéen etter

- Bruk av kunnskap og teknologi gir innovasjon og fornying, som er helt nødvendig for å sikre Norges fremtidige verdiskaping, bærekraftig vekst og velferd. Abelia sine medlemmer er en drivkraft for kunnskapssamfunnet, og Abelia jobber for å sikre disse gode og langsiktige rammevilkår. Vi er derfor på jakt etter styremedlemmer som kombinerer høy faglig kompetanse, kjennskap til kunnskap- og teknologinæringene og stort personlig engasjement, sier Erik Brandt.

-I ulike saker skal styret også profilere Abelia. For å sikre gjennomslagskraft og relevans er det ønskelig at styret i størst mulig grad består av toppledere og også representerer bredden i Abelias medlemsmasse.

Har du innspill til kandidater? Kontakt Erik Brandt på erik.brandt@sonans.no innen 15. mars 

Mer informasjon om generalforsamlingen kommer.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: