Abelia

Innhold

Er vi rigget for den digitale framtida?

  • 12. aug 2020, Kl. 12:00–13:00
  • Digitalt møte
  • Gratis

Velkommen til samarbeidsarrangement under Arendalsuka 2020 i regi av Abelia, NITO, Tekna og IKT- Norge.

Et samlet organisasjonsliv ved Abelia, NITO, Tekna og IKT-Norge er bekymret for at myndighetene ikke satser nok på kompetanse innen IKT. Koronakrisen viste at behovet for digital kompetanse er prekær.

Regjeringens kompetansereform - lære hele livet er et godt initiativ, men er for lite ambisiøs. Tiden er inne for at politikerne sikrer oss en trygg, digital framtid.

Bedrifter etterlyser flere folk med IKT-kompetanse, og må ofte ansette fra utlandet. Det har kommet ekstra midler til etter- og videreutdanning, men på langt nær nok. Universiteter og høyskoler har kastet seg rundt og "alle" har blitt digitale.

Vi inviterer politikere, næringslivsledere og universitets- og høyskolesektoren, for å diskutere hvordan vi kan sikre kvaliteten og arbeidslivsrelevansen i teknologistudier, profesjonsstudier og etter- og videreutdanning. Kort sagt: Hvordan vi tetter de digitale kompetansehullene?

Deltakende:
Abelia: Øystein Eriksen Søreide
IKT-Norge: Fredrik Syversen
NITO: Trond Markussen
Tekna: Lise Lyngsnes Randeberg

Moderator: Mads Dokka Blybakken, Abelia

Registrer deg her og få lenke til stream og program rett i din innboks: https://www.checkin.no/event/24661/ikt-norges-digitale-alternativ-til-arendalsuka

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: