Abelia

Innhold

Digitaliseringsprisen 2017

Nyhet, IKT

Publisert

IKT Norge og Abelia sitter i juryen for Digitaliseringsprisen 2017. Her forteller Heidi Arnesen Austlid og Håkon Haugli hvorfor du bør nominere din kandidat. (Opptak gjort med mobiltelefon og redigering gjort i Quik av Hege Guttormsen, Abelia).

Sammen med IKT Norge sitter Abelia i juryen for årets digitaliseringspris. - Prisen er viktig for å inspirerer andre til å lage gode digitale løsninger sier Austlid og Haugli.

Har din virksomhet lyktes med å utnytte digitaliseringens muligheter? Eller kjenner du noen andre offentlige virksomheter som du synes har gjort en god innsats? Nå kan du foreslå kandidater til årets digitale suksesshistorie som skal kåres på Digitaliseringskonferansen 8. juni 2017.

Les også: Digitalisering av offentlig sektor. Her finner du våre viktigste politikkforslag

- Digitaliseringsprisen er viktig fordi den både gir anerkjennelse, heder og ære til de som har lykkes med digitalisering, sier administrerende direktør i IKT Norge, Heidi Arnesen Austlid. Abelia-sjefen sier seg enig i dette og legger til at denne prisen er til inspirasjon og oppmuntring for andre som skal i gang med prosesser til beste for innbyggere og brukere.

Difi skriver på sine nettsider at det ligger en klar forventning fra regjeringen om at offentlig forvaltning skal utnytte mulighetene som digitalisering gir for å lage gode tjenester for brukerne og samtidig effektivisere forvaltningen.

Fristen for å nominere din kandidat er 28. april. 

Her kan du lese mer om Digitaliseringsprisen - årets digitale suksesshistorie og nominere din kandidat.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: