HMS-nettverk, Oslo

  • 6. sep 2023Kl. 12.00–15.00
  • Næringslivets Hus Majorstuen, Oslo
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 30.08.2023

Et nettverk for deg som jobber operativt og strategisk med arbeidsmiljø og HMS i virksomheten.

Kun for medlemmer

Et nettverk for deg som jobber operativt og strategisk med arbeidsmiljø og HMS i virksomheten.

En arena for oppdatering og erfaringsutvekling.
Abelia startet i februar 2020 opp med HMS-nettverk for de som jobber spesifikt med arbeidsmiljø og HMS utfordringer i våre medlemsbedrifter. Nettverket er en arena for å diskutere ulike HMS-problemstillinger, og bli oppdatert på det siste som rører seg innen arbeidsmiljøsaker. Samlingene vil bli en blanding av diskusjonsfora og foredrag, og derfor vil det også være fint om medlemmene presentere ulike dilemmaer de står oppe i. Vi kan også trekke inn relevant kompetanse ved behov.


Nettverket fasiliteres av Gro Lundberg fagsjef i Arbeidsmiljø/HMS i Abelia.
Forutsetningen for et vellykket nettverk er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltagere både på valg av tema og innhold, samt kontinuitet i oppmøte. Nettverksdeltagere har også mulighet til å dele kunnskap seg imellom utenom møtene.

Kommende møteplasser innen arbeidsrett og HMS:

  1. NHO Retail Summit 2024

    Her får du de ferskeste tallene og analysene innen retail, oppdatert innsikt, samt mulighet til å bygge nettverk med andre toppledere.

Lurer du på noe?

Arbeidsgivertjenester

Visste du at via medlemskapet i Abelia får du tilgang til prosessveiledere og maler, advokathjelp, veiledning innen HR og HMS, og lønn og tariff?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt