Sosialt entreprenørskap: Fra kokebok til kjøp og koking

Jan Tore Sanner kommer for å presentere sin nylig ferdigstilte "kokebok" for sosiale entreprenører.

Programmet er avholdt

Etter et vellykket første møte i januar inviterer vi nå til et nytt møte om sosialt entreprenørskap. I første møte var temaet mulighetene i sosialt entreprenørskap med konkrete bedriftseksempler fra TrønderEnergi og Aars.

Siden forrige treff har Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner lagd en "kokebok" om sosialt entreprenørskap. Nå kommer han for å presentere denne for oss.

- Jeg gleder meg, forteller statsråden. Sosiale entreprenører løser samfunnsutfordringer, løfter mennesker og skaper arbeidsplasser, påpeker han.

I tillegg kommer Anne Romsaas fra KS, Ann Kristin Tveøy fra Oslo Kommune og Hege Fossum fra Bærum kommune med spennende eksempler. Vi avslutter med diskusjon og spørsmål.

Seminaret sendes live på Facebook

08.00 Registrering og lett frokost.

08.30 Velkommen ved administrerende direktør i Abelia, Håkon Haugli

08.35 Innlegg ved statsråd Jan Tore Sanner: Hva er kokeboken for sosiale entreprenører, og hvordan tenker regjeringen at sosiale entreprenører skal bidra til å velferdstjenester og verdiskaping i fremtiden?

08:55 Firdawsa Ahmed fra Atlas kompetanse

09.05 Pause

09.15 Anne Romsaas fra KS og Ann Kristin Tveøy fra Oslo kommune, NAV Nordstrand: Kommuner og sosiale entreprenører- Lokal samskaping og behovsdrevet utvikling

09.35 Hege Fossum fra Bærum Kommune: Kommunen som kompetent samarbeidspart for sosiale entreprenører

09.45 Spørsmål/svar fra salen.

Lurer du på noe?

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt