Abelia

Innhold

Møteplasser og kunnskapsdeling

Til info: Vi vurderer fortløpende gjennomføring av våre arrangementer i tråd med myndighetenes anbefalinger i forbindelse med koronaviruset. Noen arrangementer kan derfor bli avlyst eller erstattes med digital gjennomføring. Vi vil oppdatere hvert enkelt arrangement ved endringer.

Vis filtrering

6 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 19. januar 2021,

  Digitalt

  Er Norge rigget for omstilling?

  Gjennom en møteserie i tre deler inviterer Abelia, Energi Norge, Rederiforbundet, Tekna og Norsk klimastiftelse til kunnskapsdeling og debatt om den store omstillingen av Norge. Del 1: Hva gjør nabolandene våre? Du møter blant annet Martin Sandbu, Thina Saltvedt og Vidar Helgesen! Programmet er lansert.

 2. 21. januar 2021

  Nettverk for netthandel

  NHO Service og Handel og Abelia inviterer til frokostseminar for en prat med handelsaktører om netthandelen i 2020 og veien fremover. Hva skal til for at netthandelen i Norge er sterk i tiden fremover? Elkjøp kommer. Kolonial.no kommer. Milrab kommer. Vi håper at også du gjør deg klar foran skjermen den 21. januar.

 3. 26. januar 2021,

  Digitalt

  Taper Norge i det digitale kappløpet?

  De sju viktigste arbeidslivs- og interesseorganisasjonene for IKT i Norge; EL og IT, NITO, Negotia, Tekna, IKT-Norge, Digital Norway og Abelia, har gått sammen om å kartlegge tilbudet av og etterspørselen etter IKT-kompetanse fram mot 2030. På seminaret vil vi få presentert funnene i rapporten og høre hva tillitsvalgte og næringslivet tenker rundt temaet. Statsminister Erna Solberg kommer også for å få overrakt rapporten.

 4. 28. januar 2021,

  Britannia Hotel , Trondheim

  HMS-kurs for ledere, Trondheim: Utsatt

  Arbeidsmiljøloven § 3-5 pålegger alle arbeidsgivere å gjennomgå opplæring i HMS. NB: Ny dato kommer.

  Kun for medlemmer
 5. 2. februar 2021,

  Digitalt

  Er Norge rigget for omstilling? Seminar 2

  Gjennom en møteserie i tre deler inviterer Abelia, Energi Norge, Rederiforbundet, Tekna og Norsk klimastiftelse til kunnskapsdeling og debatt om den store omstillingen av Norge. Del 2: Hva skal vi leve av?

 6. 6. mai 2021,

  Digitalt

  FFA - Internt årsmøteseminar

  Hold av datoen mer informasjon kommer.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: