Artikkelarkiv

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Gjennomslag for gründerforslag i Stortinget

  -SV fremmet to viktige forslag for en bedre gründerpolitikk for Stortinget i dag: Bedre opsjonsskatteordning og tech-visum. Dette er saker vi i Abelia har jobbet for i lang tid, sier næringspolitisk direktør i Abelia Nils-Ola Widme.

 2. Exit-skatt rammer det nye næringslivet

  Abelia mener den viktigste politiske oppgaven fremover er å bidra i utviklingen av et bærekraftig, kunnskapsbasert, innovativt og globalt konkurransedyktig norsk nærings- og samfunnsliv.

 3. Møt oss på Startup Extreme

  Møt oss på Hemsedal på onsdag og torsdag under et av verdens mest unike startup-event. Vi står på stand begge dagene og har panelsamtale på onsdag kl. 15:00 på Stavkroa.

 4. SV med gode forslag til ny gründerpolitikk

  SV fremmet denne uken tre viktige forslag for Stortinget som bidrar til en bedre hverdag for start-ups og gründere. Forslagene om opsjonsskatt, tech-visum og endringer i formuesskatten følger opp noen forslag Abelia har spilt inn.

 5. Selge 3 prosent av gården hvert år?

  Flammende innlegg, rake pucker og tydelig forventninger preget den åpne høringen om ny næringspolitikk i regi av Venstre, Høyre, Frp og KrF i dag. Abelia var selvfølgelig til stede – med både innsikt og noen løsningsforslag.