Erna Solberg til HR-Konferansen 2023

Publisert

Erna Solberg

Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Den tidligere statsministeren gjester årets konferanse som har fått navnet «Ressursbølgen». Navnet kommer av en potensiell stor arbeidsstyrke og et udekket kompetansebehov i næringslivet.

Hele to av tre Abelia-bedrifter kan nemlig fortelle om et udekket kompetansebehov. Hvordan kan man utnytte at stadig flere står utenfor arbeidslivet og at man har en befolkning som bli eldre? Samtalen finner sted på HR-konferansen som arrangeres 16. – 17. november på Lily Country Club på Kløfta. 

Spennende navn 

I tillegg til besøk fra eks-statsministeren, vil du som deltaker få innsikt fra Erling Holmøy i SSB, bedriftseksempler fra blant andre TietoEvry, Nammo, Storebrand og Experis, perspektiver fra de fremste på sine felt. Kari Østerud fra Senter for Seniorpolitikk forteller om hvordan man må jobbe for å inkludere og legge til rette for et lengre arbeidsliv. 

Eirik Normann Hansen kommer også til Lily Country Club. Foredragsholderen kan best beskrives som en energisk teknologioptimist med lang erfaring og kompetanse innen digitalisering. Han kommer for å fortelle om kunstig intelligens i en større sammenheng. 

Treffsikkert innhold 

– Med et treffsikkert faglig innhold, er vi nesten også forpliktet til å følge opp med like gode rammer rundt middag og det sosiale. Det pleier vel strengt tatt ikke å være et problem, skal man tror tidligere år, sier direktør for arbeidsrett og HMS i Abelia, Birgit Abrahamsen. 

Se hele programmet. 

Det er begrenset kapasitet og plassene går unna!

Meld deg på HR-konferansen 2023.