Norges 50 Fremste Tech-kvinner

Nyhet

Publisert

Bilde av programlederne fra Norges 50 Fremste Tech-kvinner 2022

50 Tech Kvinner Afterwork. Foto: Ilja C. Hendel

Norges 50 fremste tech-kvinner 2023 kåres 8. mars

Nominasjonsprosessen er nå avsluttet og vi har fått inn godt over 700 nominasjoner for Norges 50 Fremste Tech-Kvinner 2023! Aldri før har vi fått in så mange verdige kandidater. Kvinner fra hele landet er nominert, både innenfor privat, offentlig og veldedig sektor. Cirka halvparten av de nominerte har lederstillinger mens resten er fageksperter, gründere og prosjektledere. En god del jobber i teknologibransjen, men det er også mange imponerende kandidater fra blant annet helse og omsorg, utdanning, industri, kultur og underholdning, konsulentvirksomhet og varehandel.  

Fylles ut

Meld deg på streamen 8. Mars!

De neste ukene skal juryen vår gå gjennom hver enkel nominert kandidat og velge ut de 50 vi mener fortjener å stå på listen basert på begrunnelsene som er sendt in og de kriteriene som er satt.  Administrerende direktør i Abelia, Øystein Eriksen Søreide er for fjerde år juryleder for kåringen. Med seg i juryen har han representanter fra forskjellige deler av bransjen. Les mer om juryen her 

Hvem som er Norges 50 fremste tech-kvinner 2023 offentliggjøres i en høytidelig kåring 8. mars. Du kan melde deg på streamen allerede nå, og så legges det ut et begrenset antall billetter om kort tid.