Fremtidsrettede arbeidsgivere: Trer inn i ekspertutvalget

Mann og dame med grafisk bakgrunn

Trond Enger, generalsekretær i Human-Etisk Forbund og Marianne Danielsen i Inventas. Foto: Human-Etisk Forbund og Abelia

Det fylles på med både kunnskap og nye fjes i ekspertutvalget til Abelia. Marianne Danielsen fra Inventas og Trond Enger fra Human-Etisk Forbund kommer nemlig inn i utvalget og er klarte til å bidra i tiden fremover.

Tidligere har utvalget, ledet av Anders Dysvik fra BI, identifisert hva som kreves for å være en god og fremtidsrettet arbeidsgiver og hvorfor dette har betydning. Gjennom erfaringsdeling, undersøkelser og forskningslitteratur, kom de frem til åtte kjennetegn og en beskrivelse av hvert enkelt punkt.

– Det handler om folk

I et LinkedIn-innlegg hvor Marianne Danielsen forteller at hun er blitt en del av utvalget, skriver hun også om sine forventninger til arbeidet med utvalget:

«... Det er ingen enkel oppgave - og det finnes få fasitsvar, men det er vel det som gjør det spennende. For det handler om folk. Inventas har, med vår eksperimentelle holdning til utvikling, blitt lagt merke til. Det skjerper oss og det skjerper meg.»

Marianne Danielsen jobber som leder for folk og organisasjonsutvikling hos Inventas, en stilling hun har hatt i nesten to år.

General og sekretær

Trond Enger har vært generalsekretær i Human-Etisk Forbund i over fem år og har lang ledererfaring gjennom arbeidslivet. I podkasten «Lederliv» fra Apeland forteller han blant annet om hvordan man legger til rette for god møteledelse.

Hør podkasten hvor Trond Enger er på besøk hos Ole Christian Apeland.

Spennende tider for ekspertutvalget  

Det kommende året skal ekspertutvalget videreutvikle rapporten med de åtte kjennetegnene og sørge for at kunnskapen er oppdatert.

Videre vil ekspertutvalget fortsette å lytte til medlemmer og vil gjerne høre din mening om hva de kan jobbe med i viderformidling av innsikt, kunnskap og verktøy.

Har du spørsmål, innspill eller liknende – ta kontakt: