Arbeidsgiveransvar for idrettslag

Publisert

#205

-.

Har idrettslaget ansatte? Vurderer dere å foreta en ansettelse?Ansatte eller oppdragstaker/frilanser? Fast eller midlertidig ansattelser i idretten? Hvilke rettigheter har timeansatte? Hva betyr dette for idrettslaget? Spørsmålene er mange.

Nytt e-læringskurs er tilgjengelig. Dette kurset vil gi en grunnleggende innføring i ansvaret styret i idrettslaget har som arbeidsgiver

Målet er å bidra til:

  • Større trygghet i arbeidsforholdet, både for arbeidstaker og arbeidsgiver
  • Større grad av tilfredshet og glede
  • En trygg og god arbeidsplass.

Kurset kommer inn på; styrets rolle, arbeidstaker- og arbeidsgiver begrepet, rettigheter og plikter i arbeidsforholdet, ansettelsesprosessen, arbeidsavtalen, arbeidstid-ferieavvikling-permisjon-sykefravær, skatt-pensjon-forsikringer, oppfølging av ansatte, avvikling av arbeidsforholdet, HMS-ansvar, varsling og personvern.

Styret i idrettslaget har også et ansvar for de frivillige som bidrar og deltar i dugnader selv om de ikke er arbeidstakere.

Kurset finner du her: Arbeidsgiveransvar for idrettslag

Gå inn på fanen Ledelse. Her kreves innlogging i Min idrett.

Du logger inn med brukernavn og passord fra Min idrett.  Dersom du ikke har brukernavn og passord kan du følge instruksjonen.

Kurset er gratis, det er generelt og gjelder for alle klubber og idrettslag i Norge.

Lurer du på noe?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt