Artikkelarkiv

Vis filtrering

1473 resultater

Type artikkel
Velg område
1473 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Optimismen i næringslivet øker inn i sommeren!

  - Våre medlemmer fortsetter å se lysere på egen situasjon og utsiktene framover. Det er fremdeles langt flere av Abelias medlemmer som vurderer egen markedssituasjon som god og markedsutsiktene som positive, enn omvendt! Selv om Abelias medlemmer fremdeles ser lysere på sin økonomiske situasjon enn næringslivet for øvrig, øker optimismen også der.

 2. Nettverksbygging og læring i Abelia-regi

  Abelias arrangementer har stor variasjon og bredde: Fra åpne webinarer om kunstig intelligens, digitale kurs om aktuelle saker innen arbeidsrett for medlemmer til store arrangementer som den årlige kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner. I juli tar arrangementene en pause før det igjen er full fart under Arendalsuka.

 3. Sees vi på Arendalsuka?

  Noen av dere har kanskje allerede tatt ferie, andre er i innspurten før en kan stille inn ryggen på solstolen til 45 grader og ta en velfortjent sommerferie. Før den tid vil jeg gjerne fortelle dere litt om hva som venter i august.

 4. Asbjørn Lilletun fra Norinnova er ny styreleder i FIN

  På årsmøtet 27. juni ble Asbjørn Lilletun valgt som ny styreleder i FIN – Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge. Han etterfølger Anne Cathrin Østebø fra Validé, som har vært styreleder siden 2020.

 5. Datadeling blir enklere

  Forslag til ny lov om datadeling skal gjøre det enklere for næringslivet, forskere, presse og andre å finne og ta i bruk offentlige data til å lage nye produkter, tjenester og løsninger. Abelia mener utvalget kunne gått enda lengre.