Jakten på innovasjonskraften 2022: Eksport

Regjeringen har satt som mål å øke eksporten utenom olje og gass med 50 prosent innen 2030. Er vi rigget for dette eksportløftet? Har vi den innovasjonspolitikken som skal til? Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge og Abelia tar tempen på norsk eksportevne og jakter på innovasjonskraften i Ålesund 22. november.

Det er mye som må klaffe for at nytt, grønt og eksportrettet næringsliv kan vokse frem. Nye eksportrettede bedrifter drives frem gjennom innovasjon og investeringer i nye verdikjeder, i både nye og etablerte bedrifter. For å lykkesvi forene kreftene. Det krever at forskere, oppstarts- og teknologimiljøer, etablert næringsliv, kapitalaktører og myndigheter går sammen og setter retning i fellesskap. 

Jakten på innovasjonskraften er en årlig møteplass med premiere i 2020. I år blir konferansen gjennomført fysisk i Ålesund og digitalt. Konferansen passer for deg som er interessert i: Innovasjonsøkosystemer og innovasjonspolitikk, eksport, bærekraft og omstilling. 

Du møter bl.a. politikere, aktører fra innovasjonsøkosystemet og spennende oppstarts- og vekstselskaper.  

Konferanse kl. 13.00-16.00, mat og mingling fra kl. 16.00-18.00.

Sett av dato. Program kommer!  

Program

Program kommer.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt