HMS-nettverk, Oslo

Et nettverk for deg som jobber operativt og strategisk med arbeidsmiljø og HMS i virksomheten.

Kun for medlemmer

Et nettverk for deg som jobber operativt og strategisk med arbeidsmiljø og HMS i virksomheten.

En arena for oppdatering og erfaringsutvekling.
Abelia starter i februar 2020 opp med HMS-nettverk for de som jobber spesifikt med arbeidsmiljø og HMS utfordringer i våre medlemsbedrifter. Nettverket er en arena for å diskutere ulike HMS-problemstillinger, og bli oppdatert på det siste som rører seg innen arbeidsmiljøsaker. Samlingene vil bli en blanding av diskusjonsfora og foredrag, og derfor vil det også være fint om medlemmene presentere ulike dilemmaer de står oppe i. Vi kan også trekke inn relevant kompetanse ved behov.


Nettverket fasiliteres av Gro Lundberg fagsjef i Arbeidsmiljø/HMS i Abelia.
Forutsetningen for et vellykket nettverk er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltagere både på valg av tema og innhold, samt kontinuitet i oppmøte. Nettverksdeltagere har også mulighet til å dele kunnskap seg imellom utenom møtene.

Kommende møteplasser innen arbeidsrett og HMS:

 1. 6. oktober 2022,

  Britannia Hotel, Dronningens gate 5, 7011 Trondheim

  HMS-kurs for ledere, Trondheim

  Arbeidsmiljøloven § 3-5 pålegger alle arbeidsgivere å gjennomgå opplæring i HMS. Kurset avholdes på Britannia Hotel. Vi har satt en maksgrense på 15 deltagere.

  Kun for medlemmer
 2. 11. oktober 2022,

  Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, 0368 Oslo

  HMS-kurs for ledere, Oslo

  Arbeidsmiljøloven § 3-5 pålegger alle arbeidsgivere å gjennomgå opplæring i HMS. Kurset avholdes på Næringslivets Hus i Oslo. Vi har satt en maksgrense på 20 deltagere.

  Kun for medlemmer

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arbeidsgivertjenester

Visste du at via medlemskapet i Abelia får du tilgang til prosessveiledere og maler, advokathjelp, veiledning innen HR og HMS, og lønn og tariff?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt