Ingvild von Krogh Strand ny leder for teknologipolitikk i Abelia

Publisert

Bilde av Ingvild Strand von Krogh

Ingvild von Krogh. Foto: Ilja C. Hendel

Fra 1. mars er von Krogh Strand Abelias nye fagleder på området. Hun kommer fra NHO, der hun har jobbet med innovasjon i offentlig sektor.

Hun har tidligere flere år bak seg med globalt entreprenørskap for norske Tech-selskaper i UK, USA og Asia, og innovasjon i humanitær sektor, fra Innovasjon Norge. Hun har også jobbet med digital innovasjon i UNICEF, før hun kom til NHO i 2020.

– Teknologi og innovasjon skaper nye bedrifter og nye løsninger på store og små samfunnsutfordringer. Vi trenger mer digitalisering i både politikk og næringsliv, og Norge trenger flere vekstkraftige teknologibedrifter. Med Ingvild på laget markerer vi en tydelig satsning på entreprenørskap og innovasjonsfremmende samarbeid mellom bedriftene og offentlig sektor, sier direktør for næringspolitikk i Abelia Nils-Ola Widme.

von Krogh Strand har utdanning i økonomi og markedsføring fra University of Westminster og University of Durham, og skrev master om startup-virkemidler i Singapore.

– Abelias medlemmer ligger i fronten av den teknologiske utviklingen og omstillingen til et bærekraftig samfunn. Jeg gleder meg til å fatt på jobben med å fremme vekstvilkårene for fremtidsnæringene disse oppstarts- og teknologibedriftene representerer. Jeg ser fram til å jobbe sammen med dyktige kollegaer i Abelia og NHO-fellesskapet, sier Ingvild von Krogh Strand.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!