Møt oss i Arendal!

Nyhet

Publisert

Omstilling på ulike måter er tema for samtlige av Abelias arrangementer i Arendal. Mange av våre spennende medlemsbedrifter skal på scenen. Møt dem og oss på våre arrangementer uken i gjennom!

Innovasjon, forskning, Norge som ledende tech-nasjon og hvordan blir fremtidens arbeidsliv? Dette er bare noen av de spennende temaene vi skal diskutere med politikere, toppledere og eksperter fra næringsliv og organisasjonsliv gjennom Arendalsuken. 

Tradisjonen tro skal vi legge frem Abelias omstillingsbarometer. Årets barometer viser at vi har stått på stedet hvil på de fleste indikatorer siden 2016, og der vi ser endringer går de stort sett i gal retning. På dette arrangementet treffer du blant annet næringsminister Jan Christian Vestre og hans to forgjengere Iselin Nybø og Torbjørn Røe Isaksen. 

En annen populær Abelia-tradisjon er vårt avsluttende sosiale arrangement, der vi byr på mat, drikke og streaming av partilederdebatten. 

Oversikten over Abelias arrangementer finner du her

PS. Abelia har et tilgjengelig møterom på Vitensenteret mandag 15. - torsdag 18. august. Alle medlemmer er velkomne til å benytte seg av møterommet,  som har printer, kaffe, te og vann. Rommet kan ikke reserveres på forhånd.