Digitalt styrekurs

Flere personer i møtesetting

Å bli valgt inn i styret i et idrettslag kan virke overveldende og umiddelbart er det flere spørsmål som dukker opp. Mange lurer på hva som er mitt ansvar og min rolle som styremedlem. Hvilke saker skal jeg og styret jobbe med? Hvordan skal styret jobbe?

De fleste som velges inn i et styre får lite eller ingen opplæring. Ofte må de sette i gang arbeidet uten å vite hva som er det viktigste for et styre. De bruker mye tid på å finne ut av spørsmålene over. Idretten har derfor laget et e-kurs som introduserer folk til styrearbeid.

I kurset «Innføring i styrearbeid for idrettslag» får du grunnleggende innsikt i idrettens organisering og hvilket ansvar du har i et styre i idrettslag. Kurset gir en oversikt over de viktigste lovene og reglene som alle i styret må kjenne til og forholde seg til i styrearbeidet. Du får også gode råd om verktøy til det praktiske arbeidet innen de formelle lovpålagte oppgavene, samt styrets arbeid med strategiske oppgaver og oppgaver knyttet til organisering og oppfølging av de ressursene som idrettslaget rår over.

Beregn 45 minutter til gjennomføring av kurset.

Kurset finner du her: Innføring i styrearbeid for idrettslag

Gå inn på den fanen som heter Ledelse, her krever innlogging i Min idrett.

 

Norges Idrettsforbund
Torkell S. Seppola

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt