HMS-nettverk: Risikovurdering

  • 29. feb 2024Kl. 12:00–15:00
  • Næringslivets Hus Majorstuen, Oslo
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 27.02.2024

Et nettverk for deg som jobber operativt og strategisk med arbeidsmiljø og HMS i virksomheten.

Kun for medlemmer

Temaet for møtet er risikovurdering.

Risikovurdering er selve hjertet i HMS- arbeidet. Hvorfor er det så viktig å gjøre gode risikovurderinger? Dette har vi som tema i HMS- nettverket i Abelia, og Oddbjørn Hasle- Finstad vil gå igjennom ulike former for risikovurdering. Først og fremst hvordan vi risikovurderer et fysisk arbeidsmiljø hvor uforutsette farer kan oppstå, med fokus på hvordan vi forebygger skader, ulykker og sykefravær.

Det er et begrenset antall plasser,-så først til mølla.

Nettverket fasiliteres av Gro Lundberg fagsjef i Arbeidsmiljø/HMS i Abelia.
Forutsetningen for et vellykket nettverk er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltagere både på valg av tema og innhold, samt kontinuitet i oppmøte. Nettverksdeltagere har også mulighet til å dele kunnskap seg imellom utenom møtene.

Innledere

  • Oddbjørn Hasle-Finstad

Oddbjørn jobber som HMS-rådgiver i Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste, og har lang og bred erfaring med helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.

Han har kompetanse innenfor, ergonomi, yrkeshygiene, og psykososiale og organisatoriske faktorer. Oddbjørn er utdannet fysioterapeut, og har studert yrkeshygiene og arbeidsrett.

Lurer du på noe?

  • Gro Lundberg
  • Fagsjef - Arbeidsmiljø / HMS

Kommende møteplasser innen arbeidsrett og HMS:

  1. Arendalsuka 2024

    Les mer om våre arrangementer og aktiviteter under Arendalsuka 2024.

Arbeidsgivertjenester

Visste du at via medlemskapet i Abelia får du tilgang til prosessveiledere og maler, advokathjelp, veiledning innen HR og HMS, og lønn og tariff?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt