Fremtidsrettede Arbeidsgivere: å lede på lag med maskinene

(Kun for medlemmer
Fremtidsrettede Arbeidsgiver

Foto: marked

De siste årene har arbeidslivet vært gjennom store endringer, og denne trenden fortsetter. Hva kan du som arbeidsgiver gjøre for å sikre deg rett kompetanse framover, tiltrekke deg de beste talentene og beholde de du har? Ekspertutvalget for Fremtidsrettede Arbeidsgivere kom frem til åtte kjennetegn på en fremtidsrettet arbeidsgiver, og har utviklet en verktøykasse basert på disse. Se hele verktøykassen her.

I samarbeid med BI og arrangementet Lederens Verktøykasse inviterer vi våre medlemmer til seminar rundt ett av disse kjennetegnene, tematikken "eksperimenterende tilnærming til endring". Fremtiden er her. Mennesker og kunstig intelligens løser problemer sammen. Hva betyr dette for hvordan vi leder og organiserer?

Seminaret starter med et 45 minutters innlegg av Vegard Kolbjørnsrud etterfulgt av 15 min tid til spørsmål. Etter en kort pause vil han og Anders Dysvik holde en workshop eksklusiv for våre medlemsbedrifter. Det avsluttes med lunsj. 

Vegard Kolbjørnsrud er førsteamanuensis ved BIs Institutt for strategi og entreprenørskap og seniorforsker i Accenture hvor han også har mange års erfaring som konsulent. Han forsker på samspillet mellom menneske og maskin i organisasjoner – særlig i kreativ og analytisk problemløsning.

Anders Dysvik er professor i organisasjonspsykologi ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. Han har ledet Abelias ekspertutvalg om fremtidsrettede arbeidsgivere.

Programme ser slik ut:

08:30-09:00: Mingling, kaffe/te og lett servering

09:00-09:45: Lederens verktøykasse: Å lede på lag med maskinene

09:45-10:00: Spørsmål og svar

10:00-10:15: pause

10:15-11:00 workshop for Abelia medlemmer

11:00-12:00 lunsj

 

Første del av programmet er åpent for alle, og ikke-medlemmer kan melde seg på her.

Lurer du på noe?

Arbeidsgivertjenester

Visste du at via medlemskapet i Abelia får du tilgang til prosessveiledere og maler, advokathjelp, veiledning innen HR og HMS, og lønn og tariff?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt