Frokostmøte: Lansering av TechNo 2022 - nøkkeltallsrapport for norsk tech-næring

Velkommen til lansering av TechNo 2022 - nøkkeltallsrapport for norsk tech-næring!

Digitalisering og teknologi blir en stadig viktigere del av norsk og internasjonal økonomi. Mange jobber i dag med oppgaver og på arbeidsplasser som ikke fantes når de ble født. På knappe 20 år har IT-selskaper gått fra å være garasjebedrifter til å bli verdens aller største selskaper. Tall fra Norge viser at rundt 80 % av produktivitetsøkningen siden 2003 kan tilskrives digitaliseringen av samfunnet. 

Vi vet at IT-revolusjonen har endret norsk økonomi fundamentalt. Men hvor viktig har næringen egentlig blitt? Hvor mye verdi skapes fra IT-sektoren? Hvor mange jobber i IT-sektoren i dag? Hvem er de største selskapene, og hvordan har den utviklet seg over tid?

I samarbeid med konsulentselskapet inFuture har Abelia laget en nøkkeltallsrapport som viser størrelsen på den norske IT-sektoren. På frokostmøtet den 28. april vil vi legge frem tall på hvor viktig IT-sektoren har blitt for Norge.

Rapporten vil ta for seg en rekke nøkkeltall, men vi vil også se fremover. Hvilke drivere ser vi for den videre vekst, hva står i veien for fremtidig vekst og hvilke grep må tas for at vi kan utløse potensialet som ligger i digitaliseringen.

Du vil høre fra blant andre:

Påmelding