Digitalt kurs: Omorganisering og nedbemanning

60 minutters digitalt kurs på omorganisering og nedbemanning.

Kun for medlemmer.
Alt du trenger å vite om omorganisering og nedbemanning på ca. 60 minutter

Til tross for at myndighetene har bevilget krisepakker og oppgradert permitteringsregelverket er det mange virksomheter som nå opplever et mer varig inntektsbortfall.

- NHOs medlemsundersøkelse fra mars 2021 viser at 4 av 10 Abelias medlemmer rapporterer lavere omsetning enn i samme periode i fjor, og 1 av 10 bedrifter rapporterer at de planlegger oppsigelser. I tillegg erfarer vi at det er mange som planlegger større endringer utenfor styringsretten i de ansattes arbeidsforhold, sier Abelia-advokat Hege Nordgård.

Enten du går til oppsigelse eller endringsoppsigelse av ansatte er det de samme krav som stilles til gjennomføringen av endringene.

- Vi vet at ledere, mellomledere og HR-medarbeidere er travlere enn aldri før, samtidig som mange mangler grunnleggende kunnskaper om gjennomføring av en omorganiserings- eller nedbemanningsprosess, sier Nordgård.

Nordgård og advokatkollega Lillann Norseng har derfor utviklet et nytt digitalt kurs som gir all grunnleggende informasjon du trenger om omorganisering og nedbemanning på ca. 6o minutter. 

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arbeidsgivertjenester

Visste du at via medlemskapet i Abelia får du tilgang til prosessveiledere og maler, advokathjelp, veiledning innen HR og HMS, og lønn og tariff?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: