Sommerpraten: Kjersti Jamne

Kjersti Jamne, CMO i Telia Norge

Kjersti Jamne, CMO i Telia Norge.

Hvilken app kommer Telia-toppen til å bruke mest i sommerferien?

Om Kjersti:

Kjersti Jamne er Chief Marketing Officer (CMO) i Telia Norge. Hun har med det ansvaret for alle Telia Norges merkevarer i privatmarkedet og inngår i ledergruppen til Telia Norge.

I mars ble hun kåret til en av Norges 50 fremste it-kvinner. 

Når CMO i Telia Norge nå tar ferie, er det et fast opplegg som venter henne.

- Familien og jeg bruker først en uke på Vestlandet for å besøke venner og familie som har hytter der, og så flater vi ut på vår egen hytte i Tvedestrand. Der kjører vi båt, spiser is, griller, tar morgenbad og koser oss med vennebesøk. 

Sommer-apper

- Jeg er redd det er mailen jeg kommer til å bruke mest. Jeg jobber med saken, men synes det er vanskelig å slippe jobben helt selv om jeg har fri. Ellers blir det vel en del sjekking av Yr, det er uungåelig når man satser på norgesferie. 

Opptatt av skolepolitikk

Etter sommerene venter stortingsvalget og Jamne har en favorittsak hun håper får mye oppmerksomhet. - Jeg er opptatt av skole og skolepolitikk. Det er et krevende men viktig dilemma å klare å utdanne nok dyktige mennesker som kan sørge for at norske bedrifter fortsetter å være konkurransedyktige i verden i fremtiden. Samtidig må vi ikke lage utdanningsløpet så snevert og strømlinjeformet av store deler av elevmassen opplever at de ikke passer inn eller får brukt sine ressurser riktig.  

Selv gleder Jamne seg til å komme tilbake til jobb når høsten kommer. - Jeg begynte i ny jobb i Telia i mai, og er vilt begeistret over alle mulighetene som finnes i denne organisasjonen. Til høsten gleder jeg meg til å realisere noen av de mulighetene sammen med mine dyktige kollegaer i selskapet.  

Vi har stilt følgende spørsmål:

Hva skal du i sommer?

Hvilken app kommre du til å bruke i ferien?

Til høsten venter stortingsvalget. Hva håper du blir den viktigste saken i valgkampen?

Hva er det morsomste du har gjort på jobb i vårhalvåret?

Hva ser du mest frem til til høsten?

I sommer tar vi en prat med mennesker i Abelia-bedrifter. Du finner alle intervjuene her.

Lurer du på noe?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt