Møt de nye fintech-spirene

Publisert

Fem store banker deltar i Norges første akselerator for fintech. Nå kan du se resultatene!

Finansbransjen taklet første runde med digitalisering. Nettbanker har lenge vært et eksempel til etterfølgelse for andre næringer.

Men nå utfordres bransjen på nytt. En ny bølge av selskaper utnytter teknologi til å gjenskape den tillit både banker og forsikringsselskaper selger på nye måter.

Utviklingen gjør at store banker og forsikringsselskaper nå aktivt søker samarbeid med raske gründerselskaper i regi av FintechFactory.

23-24. november kan du få et unikt innblikk i hva som er i ferd med å skje.

- Med FintechFactory har vi i år skapt Norges første akseleratorprogram innen Fintech med en rekke partnere fra finansnæringen,  sier Ingar Bentsen, gründer av FintechFactory.

Per i dag er fem banker, ti kompetansepartnere, 46 mentorer og 16 forretningsengler involvert sammen med organisasjoner som Abelia. Ut fra første kull springer selskaper som Enin, mInvoice, ValueCapture og Zeipt.

To dager med finans og fintech

Disse vil vise seg frem på Fintech factorys Demo Day 24. november. Dagen før arrangeres Oslo StartupDay på Telenor Arena om Fintech og Insurtech.

Abelia og NVCA presenterer samtidig sitt arbeid for bedre rammevilkår for norske gründere og tidligfaseinvestorer. 

- Verden endrer seg raskt og nye disruptive teknologier og selskaper snur opp ned på forretningsmodeller og bransjer. Det er minst like viktig for etablerte selskaper å følge med på utviklingen, som det er for gründere som ønsker å utfordre det etablerte, sier innovasjonspolitisk seniorrådgiver i Abelia, Daniel Ras-Vidal.

Gå ikke glipp av muligheten til å bygge nettverk og kunnskap innenfor to høyaktuelle og fremvoksende områder.

Påmelding: Oslo StartupDay Fintech & Insurtech 23.11 og Fintech Factory Demo Day 24.11 

Lurer du på noe?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt