HR-nettverk II, for mellomstore bedrifter

Et nettverk for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR. Tema: Aktuelt innen arbeidsrett og hjemmekontor post korona.

Kun for medlemmer
Mulighetenes arena

Abelias HR-nettverk II er et nettverk som består av HR-ledere i Abelias mellomstore bedrifter (bedrifter med mindre enn 150 årsverk). Nettverket er en arena med mulighet for refleksjon, erfaringsutveksling og gode diskusjoner knyttet opp mot operativ og strategisk HR. Deltakerne definerer selv temaene og veksler på å presentere tematikken, eller vi trekker inn relevant kompetanse etter behov. 

Nettverket fasiliteres av Abelia-ansatte og vi bidrar med egen kompetanse etter behov, eller fra andre i NHO. Forutsetning for vellykkede nettverk er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltakerne både på temavalg og innhold, samt god kontinuitet i oppmøtet. Nettverksdeltagere oppfordres til å dele kunnskap også utenom nettverksmøtene.

Lurer du på noe?

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt