Når virtual reality møter utdanning

Spennende aktører demonstrerer hvordan ny teknologi tas i bruk i skolen. Noen få ledige plasser!

Registrering fra kl. 8.00. Åpent for alle

Er det mulig å gjennomføre ett års skolegang på seks uker?

Abelia inviterer til et frokostseminar om hvordan virtual reality kan påvirke læring i og utenfor klasserommet. Du får møte ledende aktører på markedet som demonstrer hvordan bruk av virtual reality kan gjøre læring både morsom og tilpasset hver enkelt elev.

Har du lyst til å oppleve læring i VR i praksis? Vårt medlem Real Training kommer avslutningsvis for å gi en varm avslutning på arrangementet. Virtuelle branner skal slukkes og du er brannmannen.

Program

8.30 Velkommen v/ Ingrid Somdal Åmodt- Vinje, Abelia

8.40 Mathilde Tybring- Gjedde, Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget

8.50 VR teknologi i skolen- en visuell læringsplattform v/ Are Vindfallet, Making View

9.10 VR og hukommelse v/ Tobias Barvik, Glitch Studios

9.25 Thor- Heyerdahl Videregående skole presenterer case

9.45 Oppsummering og avslutning v/ Ingrid Somdal Åmodt- Vinje

10.00 Demonstrasjon v/ Real Training og Moviemask

Making View

Making View AS har siden 2012 hatt fokus på de mulighetene Virtual Realty gir. Spesielt er markedet for opplæring og utdanning spesielt egnet for å ta i bruk denne teknologien.

Sammen med Innit AS og Kommuneforlaget AS har de sammen etablert VR Education AS. Dette selskapet kjører nå en VR pilot i matematikk i norsk grunnskole der de har med ett av Europas beste forskningsmiljøer som partner. Resultatene så langt er meget bra og gir langt på vei løsningen på en samfunnsutfordring; hvordan få våre barn, spesielt gutter gjennom videregående opplæring?

Making View har også en VR applikasjon rettet mot koding i U-skole ute i beta test. Også her meldes det tilbake gode resultater.

VR styrker elevene

– VR-teknologi og mer visuell undervisning i matematikk bidrar til å løfte de svakeste elevene 50 prosent, det sier Are Vindfallet i Making View AS.

Lurer du på noe?

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt