Om Forum for Fagskoler

Flertallsregjering

Fagskoleutdanning er praktisk og yrkesrettet, og klassifisert som høyere yrkesfaglig utdanning. Fagtilbudet spenner over et bredt felt fra administrative, merkantile, tekniske, helse, kreative, media, multimedia, kommunikasjon til IKT-fag.

Skolene utdanner blant annet datakonsulenter, webutviklere, webredaktører, grafiske designere, multimedia designere, interiørarkitekter, journalister, skuespillere og dansere, regnskapsmedarbeidere, reiselivskonsulenter, logistikkarbeidere, helsepersonell og mye mer.

Vi organiserer 15 fagskoler med over 50 studiesteder i tillegg til landsdekkende nettbaserte tilbud, og med over 10.000 aktive studenter. I løpet av de siste 10-årene er det utviklet praktiske og yrkesrettede studietilbud som dekker behov for ny kompetanse og nye yrker som den teknologiske utviklingen har båret fram.

Forum for Fagskoler arbeider for å sikre studentene utdanning av høykvalitet, samt å sikre tilfredsstillende rammebetingelser for de private fagskolene. Forum for Fagskoler har et godt etablert nettverk ovenfor Stortinget, Kunnskapsdepartementet, NOKUT, Lånekassen, Diku, Kompetanse Norge og Unit - og er representert i Nasjonalt Fagskoleråd.

Som medlem får du tilgang til blant annet:

  • Standard studiekontrakt utarbeidet i samarbeid med Forbrukerombudet
  • Veiledning ifm. NOKUT-søknader
  • Et nettverk hvor man treffer rektorer og ledere i fagskolesektoren og kan utveksle nyttige erfaringer

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: