Webinar for Fremtidsrettede Arbeidsgivere: Rekruttering av mangfold

  • 19. mar 2024Kl. 09.00–09.50
  • webinar
  • 1099,- for ikke-medlemmer

Tirsdag 19.mars inviterer Abelia til webinar om hvordan du skal få til vellykket mangfolds rekruttering, og betydningen av god mangfolds ledelse.

Gratis for Abelia medlemmer
webinar rekruttering av mangfold

Hvordan rekruttere for mangfold?

Å sette mangfold på agendaen krever en bevisst innsats og strategisk tilnærming fra alle arbeidsgivere, -men har alle ledere denne oppmerksomheten når man skal rekruttere nye ansatte?

Vi har fått med oss to dyktige damer til å svare på spørsmålet i webinaret som Abelia arrangerer tirsdag 19. mars.

Webinaret inngår i rekken av tematikken Fremtidsrettede Arbeidsgivere.

Spennvidden av mangfoldet i befolkningen øker, og dette stiller større krav til ledere for hvordan de rekrutterer og leder sine ansatte.

Ifølge lovverket har arbeidsgivere i Norge også en plikt til å jobbe aktivt, målrettet og planmessig med å skape likestilling på arbeidsplassen.

Husk at mangfold ikke bare er et ideal -det påvirker også bunnlinjen positivt. Ved å jobbe strategisk og engasjert for å oppnå mangfold, likeverd og inkludering, kan bedrifter tiltrekke seg de beste talentene og skape en mer dynamisk og produktiv arbeidsplass.

I dette webinaret vil vi gi deg som arbeidsgiver konkrete tips på hva du bør tenke på når du skal rekruttere for mangfold, med hovedfokus på kvinner og etnisitet. Og hvilke elementer som skal på plass for å arbeide med mangfolds ledelse. 

Loveleen Brenna er ledende aktør på dette området, og initiativtager til at Norge har etablert en ISO-standard for mangfoldsledelse.

Mette Mowinckel er HR-leder med lang erfaring fra nasjonale og internasjonale IT konsulentselskaper. Hun vil fortelle hva Itera gjør for å hente inn flere kvinner i Tech.

Som vanlig ledes sendingen av vår dyktige moderator Tor Haugnes, daglig leder i Neste steg Norge AS.

Innledere

Lurer du på noe? Kontakt oss her:

Bilde av Marilena Stenset