Medlemsmøte

Publisert

HR-nettverk I, store bedrifter

Et nettverk for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR.

Nettverket er avholdt

Mulighetenes arena

Abelias HR-nettverk I er et nettverk som består av HR-ledere i Abelias største medlemsbedrifter (bedrifter med mer enn 150 årsverk.) Nettverket er en arena med mulighet for refleksjon, erfaringsutveksling og gode diskusjoner knyttet opp mot operativ og strategisk HR. Deltakerne definerer selv temaene og veksler på å presentere tematikken, eller vi trekker inn relevant kompetanse etter behov. Møtene blir ofte avholdet på bedriften til en av deltagerne, og dette er fortrinnsvis i Oslo. På den måten gis det mulighet til å bli kjent med bedrifter innenfor ulike bransjer. Nettverket møtes 4 ganger i året, og varer normalt 3 timer i arbeidstiden. Hver nettverksgruppe vil bestå av ca 10-20 deltakere.

Nettverket fasiliteres av Abelia-ansatte og vi bidrar med egen kompetanse etter behov, eller fra andre i NHO. Forutsetning for vellykkede nettverk er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltakerne både på temavalg og innhold, samt god kontinuitet i oppmøtet. Nettverksdeltagere oppfordres til å dele kunnskap også utenom nettverksmøtene.

Lurer du på noe?

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt