Corporate Innovation Day 2017

Corporate Innovation Day er en del av Oslo Innovation Week og samler 27. september opptil 700 av Norges ledende innovatører i en spektakulær dome ved Forskningsparken i Oslo.

#CID2017 er en møteplass for ledere, innovatører, gründere, forskere og studenter som vil være med å skape fremtidens vinnerbedrifter!

På konferansen dykker vi bak alle "buzz-words", for å gi deg innsikt i hvordan de nye vinnerne skapes i skjæringspunktet mellom ulike bransjer. Vi vil også presentere de skjulte innovatørene i norsk næringsliv – vinnerne av årets Innovation Challenge.

I tillegg møter du ledende internasjonale tenkere, entreprenører og ledere fra næringsliv og akademia. Etablerte bedrifter har mulighet for matchmaking med oppstartsselskaper gjennom å delta på Meet Corporates og du får mulighet til å fordype deg gjennom fem Special workshops på tampen av dagen.

Arrangementet begynner om

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt

Lurer du på noe?

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt