Abelia

Innhold

#InnovateNOR

Vi bygger nye Norge gjennom nær 3.000 spirer til fremtidig verdiskaping.

Figurene viser investeringer i foskningsbaserte gründerselskaper stiftet etter 2012 og investeringer i oppstartsselskaper hos inkubatorene. I 2014 ble det investert 259 millioner kroner i forskningsbaserte gründerselskaper. I 2015 328 millioner kroner og i

Figurene viser investeringer i forskningsbaserte gründerselskaper stiftet etter 2012 og investeringer i oppstartsselskaper hos inkubatorene. Samlet er investeringene nesten tredoblet siden 2014  til nærmere 1,1 milliarder kroner. I 2014 ble det investert 259 millioner kroner i forskningsbaserte gründerselskaper. I 2015 328 millioner kroner og i 2016 507 millioner kroner. I 2014 ble det investert 170 millioner kroner i oppstartsselskaper hos inkubatorene. I 2015 198 millioner kroner og i 2016 586 millioner kroner.

 1. Nyhet, Politisk sak, Innovasjon

  Meningsløst hinder for vekstselskaper

  Penetrace er et av mange vekstselskaper som vil ha endring av opsjonsbeskatningen, som de mener er meningsløst innrettet i dag.

 2. Nyhet, Innovasjon #innovatenor

  Kriminelt gode gründere

  Norske selskaper løser de umulige problemene. Og pilene peker rett til værs.

 3. Nyhet, Innovasjon arbeidsplasser

  Keep-it er en innovasjon i verdensklasse

  Historien om Keep-it er et ekte gründereventyr. En lys idé er nå blitt til en ambisjon om å erobre verden med en holdbarhetsindikator.

 4. Norske innovasjonsselskaper fornyer Norge

  Norge er sinke på omstilling og innovasjon. Men et lyspunkt finnes: norske innovasjonsselskaper og klynger viser vei, avslører Abelias omstillingsbarometer.

 5. Proneo - fra hjørnestensbedrift til robust næringsstruktur

  Da hjørnesteinsbedriften nedbemannet stod industrimiljøet i fare. I dag er Verdal i Nord-Trøndelag vokst frem som Norges tredje største industrimiljø.

Suksesshistorier fra ulike bransjer:

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: