Abelia

Innhold

Sukess på Arendalsuka

Nyhet

Publisert

#205

Abelia på Arendalsuka

Fullt hus på seminarer om digitalisering, IT-kompetanse og innovasjon.

- Data ER den nye oljen. Stordata effektiviserer både privat og offentlig tjenesteyting, sier Telenors konsernsjef Sigve Brekke på Abelias arrangement "Fra perspektivmelding til kunstig intelligens under Arendalsuka 2017.

Arendalsuka ble i år avholdt 14. - 18. august, og Abelia var til stede for å både arrangere og delta på seminarer om digitalisering, utdanning, sikkerhet, innovasjon og kompetanse.

- Vi må bruke offentlige anskaffelser for å sikre innovasjon, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) i samtale med Arbeiderpartiets Trond Giske.

Totalt ble det arrangert nesten 800 ulike arrangementer i sørlandsbyen i løpet av en snau uke - med politikere, interesseorganisasjoner næringsliv og andre beslutningstakere. 

På Abelia-vorspielet før partilederdebatten kom over 300 deltagere innom vårt arrangement på Telenor Arena Arendal, og flere møtte vi igjen i løpet av våre seminarer utover uken.

Jan Moberg fra Teknisk Ukeblad Media AS leder diskusjon om IKT-kompetanse med Trond Markussen i NITO, Heidi Austlid i IKT-Norge, Lise L. Randeberg i Tekna og Håkon Haugli i Abelia.

Vi benytter anledningen til å takke alle gjester og våre samarbeidspartnere - spesielt Telenor som stilte med lokaler - og håper vi ser dere på våre arrangementer utover høsten.

Du finner en oversikt her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: