Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Sommerpraten: Kong Arthur

Sommerpraten: Kong Arthur i full galopp

Publisert

#205

Bjørn Flengsrud Oustad (fjerde fra venstre på første rad) er daglig leder i Kong Arthur AS, et selskap med mål om å være et av innlandets ledende fagmiljøer på IKT.

I Gasellebedriften Kong Arthur AS slås gode medarbeidere til ridder. Vi tok en sommerprat med kongen i selskapet, Bjørn Flengsrud Oustad

Om Kong Arthur AS

  • Selskapet leverer konsulenttjenester, prosjektledelse, rådgivning og IT-løsninger.
  • Kong Arthur AS består av rådgivere, utviklere og kreative sjeler som til sammen kan så frø, gi næring, få det til å vokse og tilslutt høste frukter av prosjektet kunden ønsker hjelp til.
  • Selskapet ble etablert i 2014 og eies av ansatte.

Les mer om Kong Arthur AS her

Hva skal du i sommer?

Årets sommerferie blir en kombinasjon av vedlikehold på huset og bilferie i Europa. Har lyst til å besøke steder utenfor allfarvei i Frankrike og Spania så da er bil et godt alternativ. 

Hvilke apper benytter du i ferien?

Appene til banken, Tripadvisor, Easypark og kartappen til TomTom vil bli brukt.  Sosiale medier som Snapchat og Instagram følger nok med.  

Til høsten er det kommunevalg i Norge. Hva håper du blir den viktigste saken i valgkampen?
#005

Bjørn Flengsrud Oustad er daglig leder i Kong Arthur AS

Jeg mener våre viktigste behov som utdanning, velferd, bo- og levevilkår bør ligge som grunnleggende saker hos enhver politiker.  I tillegg ønsker jeg at politikerne ser på næringsutvikling som en viktig sak. Hvordan legge til rette for vekst hos enhver bedrift i Norge, liten som stor. Vi må skape mer dersom vi skal ha de sosiale levevilkår som Norge tilbyr.  Da blir næringsutvikling viktig. 

Hva er det morsomste du har gjort på jobb i vårhalvåret?
Jeg har gleden av å være Konge i eget selskap. Det er alltid en glede å slå gode medarbeidere til Ridder. Det varmer Kongen og enhver nyutnevnt Ridder.
Hva ser du mest frem til til høsten?

 Vi er en teknologibedrift som utvikler fremtidsrettede løsninger sammen med våre kunder.  Flere er levert første halvår i år.  Det å se at kundene har satset riktig, at de får merverdi for investeringen og at kunden blomstrer, det ser jeg frem til denne høsten også.

Hvorfor valgte dere å melde dere inn i Abelia?

Når du er gründerbedrift (5 år) og vokser raskt er det viktig å ha en partner som kan bidra med god kompetanse.  Abelia anså jeg for å være en slik partner.  Få hjelp, støtte, råd og veiledning i mylderet av regler og ordninger.  Det er viktig.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: