Abelia

Innhold

Samarbeidsavtale mellom NVCA og Abelia

Nyhet

Publisert

Rikke Eckhoff Høvding

1. februar 2017 blir Norsk Venturekapitalforening (NVCA) del av Abelias kontorfellesskap i Næringslivets hus.

- Vi tror at flere hoder tenker bedre enn ett, og et tettere samarbeid og kontorfellesskap med en interesseorganisasjon med dokumenterte resultater i sitt arbeid innen myndighetskontakt og annen kommunikasjon, vil være svært nyttig for NVCA og våre medlemmer, sier administrerende direktør Rikke Eckhoff Høvding i Norsk Venturekapitalforening (NVCA).

- Målet med et slikt samarbeid er økt synlighet for NVCA og våre saker. Noen ganger vil vi kunne få støtte fra Abelia, andre ganger vil vi fronte saker alene. I begge tilfeller vil vi kunne sparre med dyktige fagpersoner innen næringspolitikk og kommunikasjon, sier hun.

Foreningen ble stiftet 6. februar 2001, og er en uavhengig, ideell interesseorganisasjon for de aktive eierfondene og andre aktører tilknyttet private equity-bransjen i Norge. Nå skal de flytte inn hos Abelia, som er NHOs fjerde største landsforening. Totalt organiserer Abelia 1900 kunnskaps- og teknologibedrifter med nesten 46.000 årsverk.

Administrerende direktør Håkon Haugli ønsker NVCA velkommen til Næringslivets hus, og påpeker samtidig at det allerede er et godt samarbeid mellom Abelia og NVCA.

- Vi har nylig fremmet et felles forslag til skatteincentiver for investeringer i tidligfase, og arbeider nå sammen om forslag til endringer i opsjonsbeskatningen. Vi tror at både Abelias og NVCAs medlemmer vil ha nytte av et tettere samarbeid og at det vil øke våre muligheter for gjennomslag i saker av betydning for medlemmene. NVCA vil også bidra til å styrke Abelia og NHO-fellesskapets kunnskap om aktive eierfond og private equity, sier Haugli.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: