Abelia

Innhold

Vi søker advokat

Nyhet, Arbeidsrett

Publisert

#205

Abelia er talerøret for det nye næringslivet. Som arbeidsgiver- og interesseorganisasjon arbeider vi hver dag for å bedre vilkårene for våre medlemsbedrifter og for å fremme nyskaping og innovasjon. Kunnskaps- og teknologibedriftene er avgjørende for omstillingen av Norge. Vi er nå på jakt etter en advokat som vil bidra til å videreutvikle Abelia som en tydelig organisasjon for kunnskaps- og teknologinæringene.

Interesse for individuell og kollektiv arbeidsrett?

Vi tilbyr en spennende stilling i et solid arbeidsrettslig miljø med stor mulighet for vekst og utvikling. Som advokat i Abelia rapporterer du til leder av juridisk avdeling. Avdelingen består av 8 medarbeidere. Abelia kjennetegnes av et faglig sterkt og entusiastisk arbeidsmiljø, og vi gleder oss til å ønske en ny kollega velkommen!

Hvem er du?

En advokat med gode faglige kvalifikasjoner og interesse for det arbeidsrettslige feltet.  Vi søker en kollega som er engasjert, utadvendt og serviceinnstilt og som har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du bør like å samarbeide, men også ha en selvstendig og målbevisst arbeidsform. Du bør kunne jobbe på engelsk.  Miljøet er faglig stimulerende og til tider hektisk med intensive arbeidsperioder. Advokatfullmektig vil også bli vurdert til stillingen.

Om stillingen:

Abelias advokater er spesialister i arbeidsrett og yter bistand til Abelias medlemsbedrifter. 

Hovedarbeidsoppgaver:

  • Varierte arbeidsoppgaver innenfor hele spekteret av arbeidsrettslige spørsmål, herunder individuell og kollektiv arbeidsrett
  • Bistå Abelias medlemsbedrifter i form av rådgivning, forhandlinger, informasjon og holde kurs.
  • Inngå i et spennende miljø hvor høy kvalitet i rådgivning og rask respons står i sentrum
  • Ta del i NHOs nettverk av advokater og jurister som jobber med arbeidsrett

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Direktør arbeidsrett og HMS Birgit Abrahamsen på telefon: 48 03 02 65 eller birgit.abrahamsen@abelia.no

Senior HR rådgiver Ella Hellwege på telefon: 48 35 60 56 eller ella.hellwege@nho.no

Søknad med CV og vitnemål sendes innen 1. september 2019.

 

Om Abelia:

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. Dette er virksomheter innen IKT, telekom, undervisning, forskning, konsulent/rådgivning, kreative næringer og ideelle organisasjoner. Vi har cirka 2300 medlemmer med tilsammen 49.000 årsverk.

Abelia jobber næringspolitisk for gode rammevilkår for kunnskapsbedriftene. Våre medlemstjenester innen arbeidsrett, HR og HMS bidrar til profesjonell utøvelse av arbeidsgiverrollen og god ledelse av kunnskapsmedarbeidere.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: