Abelia

Innhold

En næringspolitisk sommerhilsen fra Abelia

Nyhet, Kommentar

Publisert

#205

Abelia Open 2019 satte norske problemløsere på kartet

På dette som er årets lengste dag tar jeg meg tiden til å kjenne på stoltheten over å få jobbe for landets mest innovative, spennende og inspirerende bedrifter.

Med en fartsfylt vår i bakspeilet og ferietider rett rundt svingen har jeg gleden av å sende en hilsen.

Ved hjelp av kunnskap og teknologi løser våre medlemmer problemer for sine kunder, brukere og samfunnet. Der er nettopp problemløsere våre medlemmer er.

Jeg snakker både om de som løser store internasjonale utfordringer, slik vi så på Abelia Open og de som gjør arbeidsdagen og hverdagen bedre for oss alle. Alt dette, samtidig som det skapes verdier for fellesskapet. Summen av dette styrker innovasjonstakten i Norge.

Samtidig som sommeren byr på en pust i bakken bruker vi den til å planlegge for en høst på høygir. Den vil starte med et utvilsomt brak i Arendal der vi blant annet setter omstilling, digitale distrikter, innovasjonstakten og studenter med rett kompetanse på agendaen

Selv om valgdagen ikke er før i september er valgkampen allerede i gang, og gir oss muligheten til å vise fram det viktige arbeidet Abeliamedlemmer gjør rundt om i Norge. Vi vil også jobbe for å sette viktige saker for våre medlemmer og kunnskapsnasjonen Norge på agendaen. I løpet av høsten vil vi også se en ny person på plassen til administrerende direktør i Abelia.

Jeg ser fram til en produktiv høst der vi fortsetter arbeidet med AI-strategien, statsbudsjettet og virkemiddelgjennomgangen, for å nevne noe.

På vegne av alle oss i Abelia håper jeg du nyter denne dagen, årets lengste dag, og alle de andre sommerdagene som kommer.

Beste hilsener,

Kjetil Thorvik Brun

Konstituert direktør for næringspolitikk og samfunnskontakt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: