Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Skal finne ny Abelia-sjef

Skal finne ny Abelia-sjef

Nyhet

Publisert

Portrettbilde av Aspelund

Grete Aspelund, styreleder i Abelia.

Mandag ble det kjent at Abelias administrerende direktør Håkon Haugli går til Innovasjon Norge. Styret i Abelia er allerede i gang med å finne hans etterfølger, og styreleder Grete Aspelund forteller at de vil kjøre en grundig prosess.

Endringer i Abelias ledergruppe

Vibeke Munthe-Kaas er konstituert som direktør for nettverk, analyse og møteplasser og Kjetil Thorvik Brun er konstituert som direktør for næringspolitikk og samfunnskontakt.

De inngår nå begge i Abelias ledergruppe, som inntil Håkon Haugli avtrer består av Haugli selv, Hege Wullum. direktør for utvikling, økonomi og administrasjon og Birgit Abrahamsen, direktør for arbeidsrett.

– Abelia har en unik posisjon i samfunnsdebatten, organiserer et bredt spenn av virksomheter og nyter stor tillit både i medlemsbedriftene og hos myndighetene. I første omgang skal vi nå finne det riktige rekrutteringsselskapet som skal bistå oss i søket etter ny administrerende direktør, sier Aspelund.

Aspelund påpeker også at det enda er for tidlig å si noe om når en ny leder vil være på plass.

– Når vi har funnet den riktige partneren for prosessen, vil vi raskt utlyse stillingen. Jeg håper og tror det vil være mange dyktige kandidater som ønsker å lede en så relevant og spennende organisasjon som Abelia.

Les også Håkon Haugli til Innovasjon Norge

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: